28. kolo
13.03.2004 21:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Real Sociedad - Atlético Madrid 2:1

San Sebastian porazil Atlético a opět utíká z pásma sestupu. Oba týmy nastoupili na Anoeta stadion s velkými vlajkami Madridu, které nesli týmový maskoti. Na vlajkách byly dobře viditelné černé stužky; zápas se hrál pouhé dva dny po hrůzných atentátech ve španělském hlavním městě. Po minutě ticha se začalo hrát a oba týmy se zasloužily o duel, který dal divákům zapomenout na nebezpečí ohrožující jejich zemi. První se střelecky osmělili hosté, ale jak po centru Ibagazi, tak po samostatné akci se však Gabi mezi tyče netrefil. V dresu domácích se statečně bil Xabi Alonso a byl to San sebastian, kdo se dostal do vedení. Lequi fauloval ve vápně Kovačeviče a Karpin nařízený koputový kop proměnil. Zanedlouho vedli domácí už o dva góly, když Karpinovu přízemní střelu si srazil do vlastní sítě Simeone. V druhé půli byl už San Sebastian jasně lepší. Nihat i Kovačevič však stříleli vedle. Na druhé straně nezužitkoval nadějný brejk v gól Fernando Torres. V další šanci Ibagaza přeloboval brankáře Alberta, ale jeho pokus skončil na břevně. Snížit se povedlo až střelou z dálky Paunovičovi. S další Paunovičovou šancí / lobem si Alberto poradil, atak body zůstaly doma.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele