36. kolo
08.05.2004 22:00 CET
2 : 3
(1:3)

Reportáž

Real Madrid - RCD Mallorca 2:3

Real Madrid opět prohrál a jeho šance na titul jsou už jen v teoretické rovině. Obrázek střetnutí byl tradiční. Eto'o si dělal z defenzivy Realu průchoďák, ofenziva Realu svého soupeře příliš neprověřila. Mallorca zvítězila zaslouženě a zřejmě si tak definitivně zajistila záchranu v soutěži.

Na obrázku kroutí svůj trestný kop Campano.

Domácí nastoupili s Helguerou v záloze a s Pavónem v obraně. Hosté měli briskní start. Eto'o šel sám na Casillase, Raúl Bravo mu nestačil, a tak Eto'o vyběhnutého gólmana Realu elegantně přehodil. Po další akci Eto'a šla tečovaná střela Delibašiče mimo tyče. Real záhy vyrovnal. Salgado vybojoval roh, Beckham jej nacentroval na přední tyč, kam naběhl volný Pavón a hlavičkou zblízka prostřelil Lea Franka. Hosté neubrali na aktivitě, na branku hlavičkovali Lusenhoff a Eto'o, ale ten stál v ofsjadu. Eto'o si v dalším nadějném brejku dal míč moc před sebe a Casillas ho vytlačil z nejvýhodnější pozice pro střelu. Beckham trefil z trestného kopu jen zeď, Delibašičovy nůžky mířily jen do míst, kde stál Casillas.

Pak se hosté opět ujali vedení, Eto'o dal svůj 17. gól v tomto ročníku. Kamerunec převzal míč téměř na půlce hřiště, neatakován prošel středem hřiště, na hranici vápna si pohrál s Pavonem i Raulem Bravem a své úchvatné sólo zakončil přesnou střelou k tyči. Na druhé straně zakroutil Roberto Carlos svůj trestný kop ranou těsně vedle šibenice. Ještě do poločasu dali hosté třetí gól, když se z trestného kopu elegantně trefil a vítězný gól dal Campano. Casillas měl ještě problémy s technickým obloučkem, který chytal s obtížemi na brankové čáře.

Real snížil krátce po zahájení druhé půle z penalty, která byla snad ještě méně penaltou, než ta tolik kontroverzní z duelu s Valencií. Ve vápně došlo jen k mírnému kontaktu ruky jednoho z obránců s Raúlem a ten teatrálně upadl. Figo penaltu proměnil, i když ji musel kopat ještě jednou, kvůli předčasnému vběhnutí svého spoluhráče do vápna. Domácí se snažili, Raul střílel po přihrávce od Solariho vedle, Ronaldo gól dal, ale při zpracovaní si pomohl rukou. Za protesty uviděl žlutou kartu. V poslední šanci Realu byl opět Ronaldo, ale mezi tyče se jeho pokus nevešel. Mallorca hrozila z brejků, ale Nené buď vystřelil příliš slabě, nebo špatné přihrál.

Valencia může při případné výhře v Seville už slavit mistrovský titul.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (39)

Přidat komentář
antimadrista

Remíza a jsme před vámi

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vypadá to, že Real chce Morientese prodat, aby měl na letní posily Škoda, Ronaldo by k sobě potřeboval schopného hlavičkáře, protože hlavičky jsou asi jeho jedinou slabinou

Reagovat
HOST*Joan

Perez podal nabídku Del Bosquemu. Řekl, že to vezme nebo ne. To je špatný, Del Bosque by vás určitě herně zvedl.

Reagovat
HOST*Joan

Určitě bude hrát Zidane, vám se totiž nepočítaj karty. Někdo mu to zase jen tak škrtne a může hrát.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, docela chudá narážka

Reagovat
antimadrista

Ale pravdivá.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ty seš blbej jak putna kytu Pravdivé to bude, až mu ji odvolají (o čemž pochybuji)

Reagovat
PJ

Mno, musíš uznat, že má tak trochu pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebovali sem Queroza a nepotřebujem ani Ruuda ani Henryho. Morientese chtejí prodat do AC.Milana

Reagovat
HOST*yarda

Do Milána? No to snad ne! Aby ho tam nezku...... jako třeba Rivalda

Reagovat
HOST*Joan

Útok Morientes-Ronaldo by byl nejlepší na světě. V první řadě vyhodtě Pereze, když tomu nerozumí. na raúlovi jde vidět, že potřebuje změnu.

Reagovat
HOST*joan

Je to špatný, do Madridu se chystá tandem Camacho-Del Bosque.

Reagovat
HOST*yarda

Dohromady jo? Mimochodem, buď taky trochu přející Bral bych spíš Del Bosqueho, Camacho se navíc nemá rád s několika bafuňáři a ty by mu házeli klacky pod nohy. Viz česká liga

Reagovat
HOST*yarda

"ty" čti "ti"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taki bich chtel Bosqueho zpátky!!!Camacho se by zase poprál tam s nekim.Asi v 1998 bil 22dní v Realu-meli se rádi asi L.Sanzem . Morientes-Ronie nezní špatne ale kde bi sme dali Raúla ?Bilo by škoda ho prodat-mel špatnou sezounu.A Moriho Perez itak prodá a koupi asi Tottiho namísto toho aby koupil pořádního obránce.AC.MILAN itak má zájem o Morientese a nebilo by špatny kšeft kdibi ho vymenili za Nestu + $$$. No uvidíme v léte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tu jedna možnost. Figo se Zidanem za dva roky skončí a Raúl by mohl hrát za Morem a Roniem. Už to hrával 96-98 za Mijatovičem a Šukerem a byl to jeho životní fotbal.

Reagovat
HOST*Joan

V Barcelonských novinách byla i fotka, jak se spolu baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho si myslel?

Reagovat
HOST*Joan

Del Bosque a Camacho, sešli se někde v parku a jen tak kecali.

Reagovat
HOST*Joan

"Yardo", pro koho si hlasoval na marca.es kdo by měl být novým trenérem Madridu? Já sem dal Camacha.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já bych dal přednost Del Bosquemu, na každý pád chce Real za trenéra Španěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Del Bosque.

Reagovat
smazaný uživatel

DEL BOSQUE !!!

Reagovat
HOST*JUVE777

Ahoj yardo suhlasim s Tebou mali by ho zobrat nazad s nim REAL vzdy nieco vyhral a DIK ze nam zelas vitazstvo na MS no dnes bude CANADA tazky oriesok a mna osobne mrzi ze Vas vyradilo USA(skurveny zidaci)cakal som ze bude finale medzi nami v Prahe ale taky je sport a my budeme radi ak bude bronz aj ked som optimista S pozdravom Jaro

Reagovat
HOST*yarda

Smůla Tak snad budete aspoň třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Míchel, Helguera, Pavón, R.Carlos - Beckham, Cambiasso - Figo, Raúl, Solari - Ronaldo. Se sestavou souhlasím, nic lepšího momentálně nemáme.

Reagovat
exmafie

Tak to kluci zase nezvládli,tak nějak si nemůžu vzpomenout,kdy jsme naposled vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už nevím co na to říct!Katastrofální vysledky.Kdyby ani nechteli vyhrávat nebo už fakt nevim. 40 minut sme meli na vyrovnání a NIC.Já bohužel v tomto roku sem nevidel ani jeden zápas ale řeknete mi nekdo:jak hrajou v útoku a co delají záložníci a tá obrana je opravdu tak v prdeli???

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já ti shrnu výkon jedním slovem: Hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam jeden obrovský problém. Začne zápas a takových deset minut nikdo nehraje. Záloha nedrží míč a ani se nenamáhá, aby ho získala. Bravo s Helguerou na to čumí s otevřenou pusou a najednou bum, dvě superšance soupeře! A takhle to je celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju za info . Ja ani neveřym tomu,že vihrajem s Murciou.Nebo jak vy to vidíte???

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že když jsem na laxnost Realu upozornoval, tak zněla odpoved : to je prostě Real Madrid!!! vskutku, to je Skutečný Shit Madrid! bye bye

Reagovat
HOST*

KISS MY ASS Vincent !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!!! Vicente byl zase vidět v pravý čas! Ve sportbaru jsem měl schovanou flašku v igelitce- neprohloupil jsem! Všichni si ve městě mysleli že jsem kanadan, ale což! Párkrát jsem si zařval z vyšehradský zdi do Vltavy: Campeones!!! Campeones!!! Campeones!!! Máme deset dní přípravy z Marseille..... Vašušek si zamaká

Reagovat
smazaný uživatel

na Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,že se z tebe stane alkoholik Jinak Gratu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle není laxnost, ale krize.

Reagovat
antimadrista

Hehe... jen tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

antimadridsta kdo te ptal kolik máš zubu ti levá brzda!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele