14. kolo
03.12.2003 21:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Madrid - Atlético Madrid 2:0

Real nastoupil po čase opět kompletní a v pohodě si poradil v derby se svým městským rivalem Atléticem. Hodně mu napomohl rychlý gól, který padl už ve 14 sekundě! Ronaldo si narazil s Raúlem, utekl obraně a osamocen nedal Burgosovi šanci. Druhý gól zařídil pro Raúla přesným centrem Beckham. Raúl se odpoutal od Simeoneho a hlavičkou přehodil Burgose. Po půlhodině vypálil jednu ze svých pověstných pumelic Roberto Carlos, ale jen do Burgose a od té doby hra upadla do průměru. Poté si na Ibagazův pas naběhl Fernando Torres, utekl všem, ale jeho střela podél Casillase šla mimo tyče. Nikolaidis i Torres hledali trpělivě okénka v obraně Realu, na druhé straně udělal ze zápasu noční můru pro Simeoneho Ronaldo. V dalších šancích Realu neuspěli Ronaldo ani Raúl. Burgose málem překonala Zidanova tečovaná střela. V posledních sekundách ještě nebezpečně vystřelil Beckham. Dobrý zápas odehrál Raúl Bravo, který vcelku spolehlivě uhlídal Fernanda Torrese.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (15)

Přidat komentář
antimadrista

Tady Madrid 100% ztratí body.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, už se trochu opakuješ, ne?

Reagovat
antimadrista

Ne!

Reagovat
HOST*yarda

Atlético je ve formě, ale doufám, že se budeme v Cibeles koupat my!

Reagovat
antimadrista

V sobotu se budete koupat ve vlastní krvi, pač tam opravdu budou mrtví.

Reagovat
PJ

Hele nepřeháněj to, ty fakt nejsi normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Když budeš nadál takove pi....i psát tak asi příšte víš kdo ty bude reagovat....!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to derby ale meli bychom vyhrát.Je pravda,že minulej rok sme remizovali 2:2 Atl.Mad. vyrovnali až v nastavaním čase ale venku sme vyhráli 1:4. Me bude stačit i 1:0 :-)

Reagovat
antimadrista

Už by sis konečně měl zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Proš musíte Barcelonáki pomluvit a ješte tak jak to nám napsal náš kamarád ANTI... Ja to fakt nechápu!!!! :-) A ni nevim jestli se mam na tom smát ale jedno je jistí:kdyby ste náhodou snáma remizovali tak už víckrát ani neskoušejte vyslovit že Barca tak hraje,Barca je nejlepší atd.A když vyhrajete..... tak vam neco napišu!!!!!

Reagovat
antimadrista

VYHRAJEME !

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky sme začali kluci hned v 1 minute Ronaldo prekvapil hoste a Raúl dal tečku na konec. Tak se hraje ''antimadrista'' . 2:0 A UPLNE STAČÍ 3body máme v kapse!!!!!!!!!!! :-)

Reagovat
antimadrista

Derby bude ale naše!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslouchej!!!Ja neříkám,že nemužete vyhrát ten velkej zápas ale my taki máme nato šanci i když bude težkí, vy máte vyhodu hrajete doma.Když to vyhrajete budete mít 23bodu a Real30 takže ješte stále vedem o 7bodu!!!Ješte pořád sme u vyhri Barci jo?!Když to vyhrajete to znamená,že REAL prohráli a FC.BARCELONOU co nebude ostuda proto,že Barca je velkej tím a Barca neni Valladolid nebo Malaga!!!! Chápete to Barcelonáki???? Neni jedno třeba,že Real prohráli se Sevillou 4:1-tady to už je ostuda ale když prohrajem s velkym tímem s Barcelonou to už je neco jiního!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla úplná pohodička. Ronie je borec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele