16. kolo
14.12.2003 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Valencia CF 0:1

Valencia šetřila Baraju, atak dosatl na jeho místě šanci 18-letý Sissoko a vedl si velmi dobře. Brzký vlastní gól rozhodl o dělbě bodů. Po Jorge Lópezově centru si ho dal volejem Juanito, když byl tísněn Valencijskými útočníky. Betis se snažil vývoj utkání otočit, ale Valencia jej do moc šancí nepustila. Neuspěl Joaquín z trestného kopu, hlavičkující Rivas s Juanitem, ani na druhé straně svou střelou Aimar. V druhé půli si už Valencia cennou výhru pohlídala. Druhý gól mohl přidat bombou zdálky Albelda. S nakopávanými míči se Betis před brankou Valencie neprosadil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele