34. kolo
25.04.2004 17:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 2:1

Betis si vyhrou nad San Sebastianem udržel šanci na Pohár UEFA, hosté se prohrou namočili do sestupových starostí, když mají na Espanyol k dobru už jen tři body. V první šanci byli hosté, když Karpinův centr ve skvělé pozici minul Nihat. Hned z protiútoku se radovali domácí. Skóre otevřel po pěkné sólové akci Benjamin, když nedal gólmanovi Albertovi žádnou šanci. Pět minut poté byli baskům ještě hůř. Joaquín našel dlouhým pasem Daniho, ten přeloboval Alberta a dostal Betis už do dvougólového vedení. Po půlhodině hry fauloval ve vápně Varela Karpina, míč na penaltu si postavil sám postižený Karpin, ale Prats jeho úmysl vystihl a střelu vyrazil na roh. Hosté přece jen snížili, když si na přesný pas Xabiho Alonsa naběhl Nihat a prostřelil Pratse. Druhá půle mnoho vzruchu nepřinesla, ale nakonec mohli hosté přece jen vyrovnat. Juanito fauloval ve vápně Nihata, ale nařízenou penaltu kopl příliš lajdácky Kovačevič a Prats ji vyrazil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele