10. kolo
02.11.2003 21:00 CET
0 : 5
(0:3)

Reportáž

RCD Mallorca - Valencia CF 0:5

Tento zápas byl jasnou záležitostí hostů z Valencie. Ricardo Oliveira, brazilský střelec, který dostal šanci na místě Misty si výrazně řekl o místo v základní sestavě v dalších zápasech, když nasázel hattrick. Všemu napomohlo brzké vyloučení obránce Fernanda Nina už v první minutě, poté, co fauloval Oliveiru. Jorge López penaltu proměnil a rozhodl tak o osudu zápasu. Sotva se Mallorca stihla vzpamatovat, Aimar prostrčil míč Oliveirovi, a ten překonal Lea Franca. Kouč domácích Luis Aragonés reagoval nasazením Federica Lussenhoffa a Toniho Gonzáleze a ponechal v obraně pouze 3 hráče. Změny týmu prospěly. Po 20. minutách Gonzalo Colsa centroval a hlavičku Fernando Correi zneškodnil Canizares jen s vypětím všech sil. Do další šanci si nasprintoval Eto'o, ale jeho střela šla vedle. Correa nepřekonal Canizarese ani napodruhé po centru Olaizoly. Na druhé straně neuspěli Baraja ani Jorge Lopez, a tak se střelou přes gólmana trefil na konci první půle opět Oliveira. Ve druhém poločase Valencie ubrala, šetříc se na čtvrteční pohár UEFA. Šance Mallorky měli Eto'o, Nadal a Lussenhoff. Rufeteho po skvělém pasu Aimara vychytal Franco. Překonal ho až svým třetím gólem Oliveira po výborném pasu Rufeteho. Skóre uzavřel po přihrávce Albeldy Xisco.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele