28. kolo
14.03.2004 17:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Deportivo La Coruña 4:2

Depor dostal čtyři branky na Mallorce a asi definitivně pohřbil naděje na mistrovský titul. Mallorca měla lepší start do zápasu, když Delibašičův centr proměnil v gól Correa. Domácí byli nabuzeni, proti Colsově šanci skvěle zasáhl gólman Molina. Depor srovnal po dvaceti minutách. Po akci Víctora se Scalonim se k míči dostal Munitis a levačkou vyrovnal. Domácí strhli vedení na svou stranu po rohu campana a přesné hlavičce Ramise. Do druhé půle vstoupil lépe Depor, Munitisův pokus byl však zblokován. Po necelé hodině hry kopala Mallorca kontroverzní penaltu. Sudí posoudil Andradeho vzájemný kontakt s Campanem jako faul Andradeho a Eto´o z penalty zvýšil. Mallorca polevila, snížit se podařilo přízemní střelou Brazilci Djalminhovi. Čtvrtý gól domácích dal po perfektním prostrčení od Eto´oa Perera, který vystřelil podél vybíhajícího Moliny.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Depor opět vyhořel na Mallorce - za chvíli z toho bude tradice...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele