19. kolo
10.01.2004 19:30 CET
2 : 4
(2:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Celta Vigo 2:4

Hodně těžký týden zažila Celta Vigo. Kritika se na hráče i trenéra Lotinu po šokující prohře doma s La Corunou 0:5 valila ze všech stran. Hráči ale na hřišti odpověděli tím nejlepším možným způsobem. Vstřelením čtyř branek a vítězstvím na Mallorce. První se osmělil střelou z dálky hostující Luccin, ale ta byla domácími obránci zblokována. O chvilku později využil nedbalosti obrany Viga Bruggink a za pomoci odrazu poslal Mallorku do vedení. Celta odpověděla už za tři minuty, když Miloševičovu sraženou střelu dokopl do sítě José Ignacio. Další Brugginkova střela šla nad, těsně před přestávkou ale zajistil Mallorce z pokutového kopu vedení. Raúla Martína fauloval ve vápně Eduardo Berizzo. Arnold Bruggink odmítl nepřesnou hlavičkou hattrick a tak otěže zápasu začínala získávat do svých rukou Celta. Jejímu závěrečnému náporu hodně pomohlo vyloučení Neného po faulu na Miloševiče. Temperamentní protestující Brazilec musel být ze hřiště odveden koučem Luisem Aragonésem. Pak přišli gólové chvíle hostí. Nejprve Jesuli dopravil hlavou do sítě střelu Sylvinha, Luccin poslal z penalty hosty do vedení. Za závěrečného náporu domácích se trefil ještě Miloševič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele