24. kolo
15.02.2004 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Albacete Balompié 0:0

Mallorca si doma neporadila s Albacete a hrozí ji starosti s bojem i záchranu. Zklamání ostrovanů je o to větší, že se jim vrátil z afrického poháru národů Eto´o. On a také Brazilec Nené byli tahouny ofenzivy domácích, gól však zápase nepadl, a ten skončil bezbrankovou remízou. Po čtvrthodině hry poslal skvělým pasem Delibašič do šance právě Neného, ale Almunia jeho střelu vytáhl na roh. Albacete se jen bránili, domácím chyběla v jejich ofenzivě myšlenka. Eto´o poslal do šance Neného, ale jeho střela levačkou šla vedle. Čtvrthodinu před koncem měl poslední větší šanci domácí Jesus Perera. David Cortés rozehrál trestný kop, Perera nebezpečně hlavičkoval, ale Almunia byl opět na místě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele