30. kolo
28.03.2004 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Albacete Balompié 1:1

Malaga remízou zmenšila své šance na Pohár UEFA, Albacete dlouho vedli, nakonec je ale o důležité vítězství připravil střídající Diego Alonso. Hosty mohl poslat do vedení Siviero, ale jeho střela zdálky šla těsně vedle. O pět minut později se již hosté radovali. Domácímu gólmanovi Arnauovi se nešťastně odražil od nohy trestný kop a zcela volný Fabiano dorazil míč do prázdné branky. Vyrovnat zkusil dalekonosnou střelou Duda, ale mezi tyče se netrefil. Po necelé hodině hry prošel obranou domácích Pena, ale Arnau tentokrát svůj tým podržel. V druhé půli byla Malaga lepší a nakonec se dočkala vyrovnání. Střídající Diego Alonso nejprve po skvělé práci Insúi hlavičkoval vedle, o pět minut později už zamířil přesně. Obešel dva obránce a střelou zdálky překonal Almuniu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele