29. kolo
21.03.2004 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Barcelona - Real Sociedad 1:0

Barcelona Ronaldinhovým gólem z trestného kopu minutu před koncem porazila San Sebastian a přiblížila se k Realu na šest bodů. Vyhrála už devět zápasů v řadě. Bohužel ale přišla před Pohárem UEFA s celticem o zraněného obránce Puyola. Zraněného Luise Garcíu nahradil na levém křídle Overmars. Hosté se zaměřili především na obranu, atak se hrála především na branku gólmana Alberta. Ronaldinhův trestný kop šel těsně vedle stejně jako jeho skvostný sólový průnik celou obranou zakončený nebezpečnou střelou. Do sólové akce se proti zformované obraně hostů odhodlal jít i Puyol, prošel, ale na střelu mu zbylo příliš málo sil. Nihatův průlom obranou Barcy za dlouhou přihrávkou byl chybně odmáván jako ofsajdový. Po sporném zákroku Oleguera na Gabilonda těsně před vápnem dokonce trefil Nihat z trestného kopu břevno. Po Xaviho centru hlavičkoval vedle v dobré pozici Cocu. Další Ronaldinhovu prudkou střelu z úhlu vyrazil reflexivně Alberto. Rozhodnutí přinesla až předposlední minuta. Schurrer fauloval Ronaldinha a sám postižený perfektně trefeným trestným kopem rozhodl o výhře Barcy.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (78)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sebastian se letost trápí a ztrácí body,kde by loni nikdy neztratil. To je jasná výhra. Tím uděláme další krok za titulem! Doufám,že jstli nenastoupí L. García,tak že ho Overmars bezproblémů nahradí,bo když on nemá den...

Reagovat
antimadrista

Teda 3:1 že jo Marc ho skoro jistě nahradí. Šance na titul stále ještě žije!

Reagovat
smazaný uživatel

A kde?

Reagovat
HOST*Jiri - fcb

No, pokud bude dál hrát Real jako teď, tak je podle mě reálná dost velká šance, že ho Barca nakonec dohoní. teď je v laufu a pokud jí to vydrží, tak vás ani těch 9 bodů nezachrání. Barca jde po titulu (a snad už to dube letos). Ale i pokud by to nevyšlo, tak si myslím, že jsou teď výkony a výsledky Barcy obdivuhodný. to by mšli uznat i ti namachrovaní realisti. PS: merenguesi, sklamals mě těma posledníma poznámkama tady, ikdyž jseš fanda nenáviděnýho Realu, tak sem si tě vážil. Teď jseš pro mě další namystrovanej madridčák, kterej si nevidí na špičku svýho nosu. Barca bude mistrem (snad)

Reagovat
HOST*Jiri - fcb

sakra, mám tam chybu - namistrovanej. Jsem to ale kus vola. omlouvám se všem češtinomilům, ale tohle bilo do očí i mě

Reagovat
HOST*yarda

Hm, když jsme v tom opravování, tak se píše "zklamal jsi" nebo "zklamals" Ale snaha se cení

Reagovat
antimadrista

Nedělej chytrýho.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, každý dělá co umí. Když někdo píše jako prase, tak mu to prostě řeknu.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, od Barceloňáků sedí povídat něco o namachrovanosti Celou tu dobu, co se jim nedařilo, tak se trapně vymlouvají na rozhodčí, protekci, povětrnostní vlivy aj.a když se jim začne dařit (a daří se jim, to se musí nechat) tak se opravdu NECHUTNĚ chluběj´. Z vaší neschopnosti uznat jiný názor než je váš (který bývá opravdu hodně často mimo mísu) popřípadě výkony či postavení jiného týmu mi není právě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad chceš říct,že se k nám rozhodčí chovali spravedlivě? Nechtej mě rozesmát

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem to prostě musel udělat. Když Real prohrál nebo zahrál mizerně, tak jsem ho nijak nešetřil. Po Zaragoze už to nešlo, nehráli jsme v plné síle a teď navíc hrajeme finále Copa del Rey, takže madridisti musí držet spolu. Jenže ty vaše kecy o titulu mě fakt dostaly. Já jsem jinak klidná povaha, ale čeho je moc, toho je příliš. Můžete si jít vsadit za 15:1, klidně vsaďte barák. Už nebudu vyjmenovávat, kde už letos všude jsme, ale rozhodně máme na sebevědomí právo. Narozdíl od vás .... všude se nám díváte na záda.

Reagovat
antimadrista

Jsi trapák Merenguesi, naše chvíle letos eště přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když má Barca nejlepší sestavu,výkoný a formu za posledních 5 let,tak proč bysme se nechlubili. Chlubíme se,ale naprosto oprávněně!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. 8zápasu za řadem je opravdu hezky vysledek. Ale nejak minulej rok ste to přeháneli a asi to ješte bude i pokračovat. Antimadridta nevim kolik je ti roku ale ja tipuju na 15. Chováš se jak puberták s tvími blbostmi!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Je mi 17 a vim o čem mluvim, ale ty ne.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ale zapomněl si dodat SVOJI sestavu, výkony a formu a chlubit na vlastním písečku se umí každej.

Reagovat
antimadrista

Od ledna sme nejlepším španělským týmem, to tu snad nikdo nebude popírat. Jinak bych si už vážně hodil mašli.

Reagovat
HOST*Joan

Tenhle zápas vyhrajem, myslím ,že skončíme v lize 2. Taky pujde o to, jak daleko se Madrid dostane v LM. Nemůže přece vyhrát LM a taky Ligu, na to má jenom Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Arsenalu tak moc nevěřil,je asi nejlepší anglický klub,ale klidně se může stát,že vypadne s Chealse(nebo jak se to píše). A jestli postopí,tak vypadne s Realem. Ten ale stejně LM nevyhraje. Nebo ať ji vyhraje,a ať nechá La Ligu nám.

Reagovat
antimadrista

Jenom Barca dokázala vyhrát LM a ligu zároveň, žádný jiný š. tým na to nikdy nebude mít sílu.

Reagovat
HOST*Barcafan

NĚKDO SE NÁM TADY SMÁL, ŽE VYPADNOUT SE ZARAGOZOU JE OSTUDA. NO NEVÍM, ALE MYSLíM, ŽE JSTE NEDOPADLI LÍP.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak když už jsme u toho, tak NĚKDO tady prohlašoval někdy kolem září, že vyhrajou Copu, Ligu aj. K tomu, abyste vyhráli pohár, tak se musíte dostat do finále a ať jsem se díval, jak chtěl, Barcu jsem tam neviděl. A na úvodní otázku příspěvku můžu jen odpovědět: My jsme se dostali do finále a Barcelona se dostala v poháru tam, na čem většina lidí sedí a dva nejmenovaní fanoušci Barcelony na tomto serveru tím i myslí.

Reagovat
HOST*barcafan

Jseš úplně vedle yardo!!!!! Já jsem nikdy neřekl, že vyhrajeme Copu i La Ligu. Je pravda, že La Liga byla priorotou, ale vyřadil nás vítěz. A v La Lize musíme být do 4. místa a tak jsem to bral i před sezonou.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to se omlouvám, zřejmě to byl někdo z tandemu Antimadrista-Barceloňák.

Reagovat
HOST*Joan

všichni Madridisti musíte uznat, že barca má ted lepší formu než ti bílí... už ani nevím, jak se ten klub s hvězdami jako Ronaldo, Raúl a manekýnem Beckhamem jmenuje. Visca el barca

Reagovat
PJ

Jo, urážet, to vám barceloňákům jde všem skvěle. A machrovat, když se vám zrovna daří. A stěžovat si na všechno možný i nemožný, když vám to zrovna nejde. Ale že bych od někoho z vás někdy čet slovo uznání na adresu ostatních? Nevzpomínám si...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, svatá pravda, oni to už asi mají v genech.

Reagovat
smazaný uživatel

Real já uznám,až vyhraje La Ligu,Copa del Rey a LM v jednom ročníku. Zatim jsem neměl důvod Real uznávat.

Reagovat
PJ

Hehe, a pak chceš, abysme my uznali Barcu? Tak jo, uznáme jí až vyhraje LM, ligu a pohár najednou, jo?

Reagovat
antimadrista

A ani po tom ne! Ten zku..... vládní tým mě už nepředstavitelně štve! Visca el Barca! Visca el Catalunya!

Reagovat
PJ

Štve tě, protože je lepší. Uhod sem, že jo?

Reagovat
HOST*Joan

Hele PJ, já sem docela tolerantní, když jsme zažívali zlý časy, tak jsem nikdy nenapsal, že Barca je lepší než Madrid. A když nás urážej Madridisti, tak je ti to jedno. Celý rok nás tady ponižujou a píšou- S Madridem se nemůžete srovnávat. Nebo-Jen jeden hráč s vašeho týmu se může rovnat našim hvězdám. A nebo-My jsme nejlepší na světě, vám patřila jenom historie. To už ti nevadí, Co?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, viz můj dřívější příspěvek dole. Když budete obhajovat slabou hru vašich oblíbenců tak nehorázným způsobem jako dosud, tak vás budeme, jak ty říkáš, "ponižovat" nebo lépe kritizovat.

Reagovat
antimadrista

Myslíš, že dovedeš napsat příspěvek, aniž by ses musel kouknout do pravidel českýho jazyka???

Reagovat
HOST*yarda

Hm, co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Pravidla českého pravopisu vedle sebe ROZHODNĚ při psaní příspěvků nemám.

Reagovat
PJ

Tím chtěl básník říci co? Jako že píše bez chyb tak je špatnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tím chtěl vyjádřit, že je sám úplně blbej.

Reagovat
PJ

Protože je to PRAVDA!!! Po většinu sezóny ste se s Realem fakt srovnávat nemohli. Po většinu sezóny z vašich hráčů vyčníval jen Ronaldinho, nikdo jinej. V posledních letech Real JE nejlepší na světě, vy ste nevyhráli už dlouho vůbec nic. To přece nemůžeš popřít. Nebo máte nějakou trofej o kterej nevímě?? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nejspíš za nejblbějšího zahraničního fanouška (Antimadrista)

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
antimadrista

Prosim tě Beckhama, toho příživníka, sem vůbec netahej.

Reagovat
HOST*yarda

Antimadristo, vysvětli mi, prosím, pokud možno LOGICKY, v čem je Beckham příživník? Že by vztek? Vsadím se, že kdyby byl u vás, tak by jsi ho určitě omlouval horem dolem

Reagovat
smazaný uživatel

My na něho máme

Reagovat
smazaný uživatel

San Sebastian? tuším konec série

Reagovat
smazaný uživatel

PJ. hesky si im to řek!!! Antimadridsta má jenom (17) a už vím proč je tak namišlenej,že furt jenom dookola říka svoje.No nic tet me to už netrápi .Všechno mu odpustim, at říka co chce. Barcaelonáki nikdi uznajou Real proto,že už sme 29krát vyhrali LFP ale hlavne LM 9*

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jasně závidí a na vlastní prdel si nevidí

Reagovat
antimadrista

Asi těžko, mluvíš o San Sebastianu z minulý sezony.

Reagovat
HOST*Joan

Neříkám, že jsme lepší než Madrid, ale ted máme jenom lepší formu. Jsme rádi, že po dlouhý době vyhráváme. Merengues a spol. taky ponižujou Barcu a ostatní tými v la lize. Madrid si o sobě strašně myslí. Pamatuju si jak Merengues před zápasem v Malaze napsal, že Madrid tam může poslat B tým a stejně vyhraje. A pak, že my ponižujem a jsme namyšlený. Madrid pohrdá celou la ligou. Na druhou stranu, ale hraje pěknej útočnej fotbal, který já uznávám, ovšem jako Katalánec je nesáším stejně jako oni nás. To je přirozený, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,s tím ve většině souhlasím.

Reagovat
HOST*Jiri - fcb

Nemyslím si, že by Merengues někoho urážel. On jenom reaguje na příspěvky ve kterých my rejpeme do Realu. Já taky ty nafoukance z Madridu nesnáším, ale myslím si, že to antimadrista někdy přehání (promiň, ale je to tak).

Reagovat
antimadrista

Já jenom bránim naše zájmy.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mezinárodnostní třenice sem netahej, Katalánců je mimochodem taky dost. Pokud máme výsledky, tak o sobě můžeme mít zvýšené mínění. Barcelonu ti nikdo zas tak moc neponižuje a když, tak za to a) můžou hráči svými výkony nebo za b) fanoušci na serveru svými chvílemi opravdu DEMENTNÍMI VÝLEVY a naprostou NEOBJEKTIVNOSTÍ. O neschopnosti uznat ÚSPĚCH soupeře ani nemluvě.

Reagovat
antimadrista

Vy ste s tim ponižováním začali první...

Reagovat
HOST*yarda

A kdypak to bylo???

Reagovat
antimadrista

Os samího začátku...

Reagovat
antimadrista

Mýlíš se v jedný věci, MY jsme lepší než Madrid! Nenech se v těhletech diskuzí ovlivnit a zachovej si chladnou mysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Força Barça!!

Reagovat
PJ

Jo hele a čim ste lepší, dokážeš mi to? Kromě současný formy? A donekonečna omýlanýho rekordu v LM, kterej vám k ničemu neni?

Reagovat
PJ

Jo, teď zrovna formu máte. Ale jako mistři světa se chováte (ne zrovna ty, ale ty dva exempláře určitě) pořád, ať hrajete jakkoli. Tak se nediv...

Reagovat
smazaný uživatel

Rael je na tom už stejně jako ManU. Co oba kluby předvádějí v poslední době... U Manchesteru to bude formou,u Realu nejspíš taky. 4-2 s Bilbaem!!!!! Boj o titu, bude ještě pěkně zajimavej

Reagovat
antimadrista

Je to neuvěřitelné!!!!!!!!! Po dnešním kole rozdíl bude jen 6 bodů! Titul je náš!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom náš!!!!

Reagovat
HOST*barcafan

No nevím 56. minuta a tragédie 0:0

Reagovat
HOST*barcafan

Zatím stále 0:0!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho gooooooooooooooooooolllllllllll!!!

Reagovat
HOST*

JE TO DOMÁÁÁÁÁÁ ,

Reagovat
smazaný uživatel

Deváté vítěztví v řadě (v lize)!!!!!!!! To je supeeeeeeeeeeer FORZA BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA BARCA!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

ROOOOONAAAAAALLLLLLLDIIIIIINHOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Visca el Barca! Visca el Catalunya! Ronnie nám dá titul! Viva Ronaldinho viva!

Reagovat
HOST*Barcafan

RRRRONALDINHOOOOOOOOOO GAÚÚÚÚÚÚCHO

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Opravdu hezky vykon!!!Gratu!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Barca je teď k nezastavení!!!! FORCA BARCA!!!!! Dík,Ronie!

Reagovat
HOST*Barcafan

Díky!!!! Ale on tu formu dost dělá Ronnie. Ale díky Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Carlosi Ale my tu ligu stejně vyhrajem Forca Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ne vihrajete!!!My sme ješte ne řekli poslední slovo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možné,ale musíte teda hodně máknout,my jsme rozjetí,nás je tak něco nezastaví!

Reagovat
antimadrista

Jsme nezadržitelná lavina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele