20. kolo
17.01.2004 21:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Barcelona - Athletic Bilbao 1:1

V očekávaném zápase mezi Barcelonou a Bilbaem se body dělily. Do branky Barcelony se postavil ve svém prvním zápase za áčko mladík Jorquera a několikrát svůj tým podržel, kapituloval až v závěru po nechytatelné hlavičce Gurpegiho. Premiéru měl v dresu Barcelony také Edgar Davids. V první šanci se ocitl Ezquerro, ale Jorquera mu včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel, a ten střelou z úhlu trefil jen gólmana. od něhož šel míč do zámezí. Ani v dalších šancích Ezquerro neuspěl, Gurpegiho střela do prázdné branky nebyla dostatečně prudká a obránci ji stihli zblokovat. Na druhé straně háčkoval Ronaldinho, dvakrát přihrál do šance Luisi Garcíovi, ale obě jeho střely šli vedle. Poté Ronaldinho udělal jednoho z obránců, vřítil se do vápna, ale jeho sporný souboj s dalším z obránců posoudil sudí jako čistý. Další střeleckou příležitost Ronaldinhovi Aranzubía lapil. Do druhé půle naskočili Kluivert s Gerardem a druhý jmenovaný hned nebezpečně hlavičkoval. Barcelona zpřesnila hru, Cocuho hlavička šla těsně nad. Z náporu Barcelony přišel i vedoucí gól. Davidsův dlouhý pas sklepl Kluivert Bronckhorstovi, ten jej nacentroval zpět Kluivertovi do volného prostoru a holandský útočník umístěnou hlavičkou přehodil gólmana Bilbaa. Ani inkasovaný gól nepřiměl hosty k větší aktivitě. Z jednoho z mála protiútoků vyrovnal Gurpegi. Ezquerrův pokus ještě Jorquera vyrazil, ale proti krásné hlavičce Gurpegiho byl bezmocný.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (27)

Přidat komentář
antimadrista

3:0 pro Barcu!

Reagovat
smazaný uživatel

4-0,máme Edgara! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Edgar dostane po 20 minutách červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Davids má smlouvu jenom do 30.června. Bude mu líto,že se podepsal i na pul roku :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální zápas na úvod pro Davidse! To bude řežba!! Argentineček Saviola věren rodové tradici zas bude zpracovávat míč s rukou nad hlavou a mohl by za zády rozhodčích dostat od Del Horna pěstí... ! Určitě budou planout emoce a o co hrát bude až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko,o poločase to uz bude rozhodnité. Barca po 45min bude vést 2-0,pak je pojistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska s Levante postoupíme,a přiblížíme se triumfu v Copa del Rey.

Reagovat
antimadrista

Přesně tak! Velké výtězství je na dosah

Reagovat
PJ

No, to bude fakt velký, nad druholigovym týmem. To vám fakt stačí k euforii tak málo??? Tohle by měla bejt povinnost!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, vítězství jen co je pravda, kdybych byl vy, tak si stěžuju na rozhodčí, co pískají pro Valencii ("faul ve vápně" na Aimara) a pro Barcelonu (Puyol, co měl jít ven za faul na Conga a Cocu za totéž). Stěžovat si nicméně nebudu, rozhodčí je bohužel jenom člověk. Ale nebýt jeho, tak by Barcelona byla v prdeli a ne ve čtvrtfinále.

Reagovat
antimadrista

Tak teď se pleteš hochu. Rozhodčí byl Losantos Omar, ten rozhodčí co neuznal gol Rivalda proti Realu před pár lety, neměl žádnej důvod nám nadržovat... Navíc Puyolův zákrok byl zcela čistej, Congo to zahrál... Utkání bylo fakt napínaví až do samího konce, kdoby řek, že s Levante budou problémy. Navíc to vypadá, že sme už konečně našli ideální útočnou čtyrku...Ronaldinho, Iniesta, Luis García, Saviola. Iniesta hrál fantasticky... čeká ho velká budoucnost. p.s. Kluivert byl na tý tribuně fakt zajímavě oblečen

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy ten gól měl být!! A i kdyby,tak jednou za takovou dobu si to dovolit můžem,né? Jsme to my,kdo je KAŽDÝ zápas poškozen.

Reagovat
antimadrista

Jo... to byl snad jedinej zápas v La Lize, kdy sme nebyli poškozeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším,až andrés jednou zvende nad hlavu tofej Ligy mistrů!!! Iniesta je budoucnost Barcy,zanedlouho bude oblékat dres číslo 10 a stane se Nejlepším fotbalistou světa. Teda má na to předpoklady!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to bude optížný,ale FORCA BARCA!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Přesně tak, akorát mě mrzí Puyolovo zranění...

Reagovat
HOST*yarda

No, chlapci moc jste se nepředvedli...

Reagovat
antimadrista

To je škoda! Celej zápas sme byly jasně lepší a pak takovej blbej konec Výsledek ovlivnil hodně rozhodčí, pískal jasně proti nám, třeba ta jasná penalta, která měla bejt za faul na Ronaldinha No nic výsledek špatnej, ale výkon dobrej. Líbil se mi hlavně Reiziger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Hurá, trefil sem. Nejen výsledek v tiplize, ale skoro přesně i to, co budeš psát po zápase...

Reagovat
HOST*yarda

Tak kolik čárek už ty chudáci rozhodčí u Barcy mají?

Reagovat
PJ

Stačí si spočítat počet remíz a proher

Reagovat
antimadrista

Skutečně tomu tak je, neovlivněné zápasy rozhodčím u Barcy by se v týhle sezoně dali spočítat na prstech jedný ruky

Reagovat
PJ

Ani se nesnaž mě o tom přesvědčit, nemá to cenu...

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí,rozhodčí je... A jestli se ti líbila hra,potom není důvod být smutný,byla to blbá náhoda,a náhoda je blbec.

Reagovat
antimadrista

Máš recht.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele