34. kolo
24.04.2004 20:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 3:1

Espanyol po výhře nad Atléticem Madrid výrazně zdramatizoval boj o záchranu na chvostu tabulky. Zápas začal svižně, hlavička domácího Lopa šla těsně vedle. Na druhé straně střílel po sólovém průniku vedle Torres, stejně tak i o pár minut později jeho spoluhráč Nano. Espanyol tlačil, v šancích byli De la Pena, Hadji, Fredson. Na druhé straně trápila domácí obranu trojice Nano, Paunovič, Torres. Po De la Penove trestném kopu, zachránil proti Alexi Fernandezovi skvělým reflexem Aragoneses, když vyrazil míč na roh, ale z něj už padl první gól zápasu. Na De la Penuv centr naskočil nejvýše Fredson a otevřel skóre. Domácímu Raducanuovi střelu Aragoneses vyrazil. Atlético málem vyrovnalo, ale Jorgeho střelu vykopl z brankové čáry Pocchettino. Druhý gól Espanyolu dal Raducanu po chybě Aragonesese, další ten samý hráč hlavou po centru Hadjiho. Za hosty vstřelil čestný úspěch po rohovém kopu Fernando Torres.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele