27. kolo
06.03.2004 19:30 CET
1 : 5
(0:2)

Reportáž

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 1:5

Espanyol vstřelil senzačních pět gólů ve Vigu, přiblížil se svému soupeři v tabulce na jediný bod a na poslední nesestupové místo ztrácí už jen pouhé tři body. Celta je naopak před odvetou v Lize Mistrů na Arsenalu psychicky opět na dně. Domácí byli oslabeni o Jesuliho, Juanfrana a Giovanellu. Vigo začalo dobře, na střelu Angela musel reagovat gólman Lemmens. Na druhé straně dal o sobě vědět Tamudo, Pinto byl ještě na místě. Svoji druhou šanci ale už proměnil. Naběhl si na centr z hloubi pole, prosadil se přes chybujícího Sergia a "angličanem" poslal hosty do vedení. Dvě minuty před přestávkou udělal domácí brankář Pinto velkou hrubku, když se nechal obrat o míč zkušeným Mustafou Hadjim a Maročan zvyšoval střelou do prázdné branky. Domácí se nevzdali. V druhé půli trefil Chilan Pinilla břevno. Góly však dávali jen hosté. Sergio fauloval ve vápně Tamuda a sám postižený pokutový kop proměnil. Kalich hořkosti si Sergio vypil až do dna v 81.minutě, když tečoval do vlastní sítě soupeřův trestný kop. Pátý gól Espanyolu dal rozloženým domácím z voleje Vignal. Čestný úspěch domácích zaznamenal v poslední minutě po centru Velasca Edu. Domácí mají před zápasem na Arsenalu věru o čem přemýšlet.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
PJ

Hehe tak to je nářez...

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit co mělo jako znamenat ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele