4. kolo
20.09.2003 21:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cau vicente tak co myslis kolik je vyklepnem? Hlavně at hraje Pablo a nemel by bejt problem...

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem v to ani nedoufal... ! Problém to ani nebyl! Do 35. minuty mělo Atlético mírně navrch ale pak už dominovala VALENCIA! Aimar je v zápasech venku klíčovým hráčem! Udělá důležité přečíslení a pak skvěle přihraje! Mista mile překvapil 2 goly možna bude příště hrát místo Oliveiry! Baraja tradičně při chuti, jen Jorge Lopez zatím dost nevýrazný! A to i přesto že se útočí spíš Vicentem! Curo Torres je zpátky a to je moc dobře!

Reagovat
Kily

pravýho beka to už chtělo, i když Reveillere tam loni taky nehrál zase tak špatně, nic proti Garridovi, ale Curro Torres je přece jenom lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Curo ale potřebuje ještě čas! Zatím to není ono!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele