31. kolo
04.04.2004 19:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Valladolid 2:1

Atlético Madrid udělalo výhrou nad Valladolidem velký krok směrem k účasti v pohárové evropě. Hosté začali defenzivně, Atlético ovládalo hru. Po chybě Caminera mohl dostat domácí do vedení Torres, ale svou šanci spálil. Ibagaza s Nanem byli u zrodu většiny akcí Atlética, po Nanově centru padl také první gól zápasu. Na bližší tyči našel Torrese, který z těžkého úhlu napálil míč do vzdálenějšího růžku. Atlético dále dominovalo, Paunovič trefil hlavičkou břevno. Torres po dalším Nanově centru zamířil jen do boční sítě. Hosté zahrozili Salesovou střelou vedle po Oscarově průniku. Do poločasu se domácí dočkali i druhého gólu. Trestný kop Ibagazi gólman Bizarri jen vyrazil a do sítě napálil odražený míč Paunovič. Hosté se v druhé půli zlepšili, domácí obraně dělala problémy zejména rychlost Fernanda Salese. Po hodině hry, když byli za postranní čarou ošetřováni domácí obránci García Calvo a Sergi, využili své dočasné početní převahy ke vstřelení kontaktního gólu. Salesův centr dopravil do branky hlavou Ricchetti. O pět minut později dal Oscar hlavou vyrovnávající gól, ale ten nebyl pro předčasné rozehrání trestného kopu uznán. Další šanci hostujícího Losady skvěle zlikvidoval brankář Aragoneses. Pojištění náskoku odmítli v posledních minutách domácí Torres i Novo.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele