29. kolo
20.03.2004 21:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Betis 2:1

Domácí ostrostřelec Fernando Torres oslavil své dvacáté narozeniny gólem a asistencí v zápase jeho Atlética Madrid s Betisem. Diváci uctili oběti terorismu minutou ticha a prázdným sektorem, kde na sedačkách byly pouze zapálené smuteční svíčky. Každá za jeden zmařený lidský život. Domácí začali zostra. Aguilera vysunul do křídla Torrese a Prats instinktivě jeho střelu vyrazil na roh. Po rohu hlavičkoval opět Torres, nebezpečně, ale těsně nad. Neujal se ani střelecký pokus Paunoviče o minutu později. Domácí byli lepší, velké problémy dělala obraně Betisu zejména Torresova rychlost. Po dvaceti minutách dali domácí Rojiblancos gól, ale ten nebyl Torresovi uznán pro ofsajd. Neujala se ani skákavá Torresova střela z úhlu, v brejkové šanci byl chybně rozhodčími pro ofsajd Torres zastaven. V ojedinělé šanci hostí pálil Tote vedle. Branky se diváci dočkali až v druhé půli. Torres přesprintoval obránce, vrátil zpětně Paunovičovi a ten uklidil balon do branky. Hosté začali více útočit. Střídající Capi poslal míč za obranu Joaquínovi, ten prolomil ofsajdovou past a chladnokrevně překonal Aragonesese. Ihned z protiútoku však vrátil vedení na stranu Atlética Fernando Torres. Narazil si v brejku s Paunovičem a prostřelil Pratse. Hosté stihli už jen trefit obráncem Juanitem břevno.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele