19. kolo
11.01.2004 21:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 3:0

Dva góly Fernanda Torrese poslaly Atletico na čtvrtou příčku, zajišťující postup do Ligy mistrů. Na Ibagazův centr si naběhl Aguilera, ale Aranzubía jeho střelu vyrazil. Bilbao se o lepší výsledek připravilo neproměněnou penaltou v první půli, když byl ještě bezbrankový stav. Na dlouhý pas do vápna si naběhl Urzáiz a po obraném zákroku Garcíi Calva spadl. K pokutovému kopu se postavil Yeste, ale dal jej vysoko nad. Bilbau dělala nejvíce problémů útočná dvojice domácích Nikolaidis, Torres. Jednu Torresovu šanci zblokoval nohou del Horno, po trestném kopu Ibagazy hlavičkoval mladý útočník těsně vedle. V druhé půli Atletico svého soupeře přitlačilo. Jen málo chybělo ke vstřelení gólu Lequimu. Proti Torresově přízemní střele zasáhl skvěle Aranzubía. Gólové ovoce však Atletico sklidilo až po 70 minutách, kdy se po dalším trestném kopu Ibagazy prosadil hlavičkou F. Torres. Poté Luis Prieto srazil ve vápně Musampu a Torres vstřelil z penalty svůj druhý gól v zápase. Třetí gól přidal v nastaveném čase po centru Aguilery hlavou Paunovič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele