16. kolo
14.12.2003 21:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Sevilla FC 2:1

Sevilla potvrdila lepšící se formu a ujala se v Bilbau vedení už v první minutě, i když poněkud se štěstím. Javi Navarro zkoušel najít na hrotu Baptistu, ale jeho centr se snášel ke Gurpegimu. Ten však hrubě chyboval, když míč odhlavičkoval jen do Baptisty, aten krásnou technickou střelou překonal Aranzubíu. O chvíli později mohlo možná Bilbao kopat penaltu po zákroku na Urzaíze, ale ten si to brzy vynahradil. Yeste centroval, Tikova hlavička byla zblokována, ale jen k Urzaízovi, který už měl zblízka lehkou pozici. Záhy Bilbao vedlo. Centr Del Horna si pokryl Yeste, posunul si míč kolem Pabla Alfara a z úhlu překonal špatně postaveného Estebana. Hra poté spadla do průměru, bojovalo se o střed hřiště. Největší problémy dělal hostům Etxeberría, Sevillský Reyes byl důsledné hlídán. Vyrovnat mohl Baptista, ale jeho trestný kop se odrazil od tyče. V dalších šancích neuspěli Tiko ani Darío Silva.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele