31. kolo
04.04.2004 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Celta Vigo 0:0

Bilbao ztratilo doma v boji o Pohár UEFA remízou s Vigem, pro hosty, namočené sestupem, však remíza mnoho neřeší. Celta zažila horký týden, když rezignoval kouč Antič a trenérské taktovky se ujala dvojice Ramon Canero a Rafa Saez. Do vedení mohli jít po pěti minutách domácí, ale s Yesteho dalekonosnou střelou levačkou si Cavallero poradil. Iraolova hlavička po rohu Tika šla vedle. Po čtvrthodině se osmělili také hosté, když po trestném kopu Velasca hlavičkoval Edu, ale Aranzubía ji skvěle lapil. Vedení na stranu Bilbaa nestrhl po přihrávce Orbaize ani při samostatném nájezdu Etxeberría. Celta zvedla po přestávce hlavu, ale Juanfran střílel vedle, střelu Gustava Lopeze zlikvidoval Aranzubía. Vítězství hostům nevystřelil ani střídající ruský car Mostovoi.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele