05.01.2003 20:30 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (15)

Přidat komentář
antimadrista

Madrid 0-3 Valencia. Hattrickem zasvítí budoucí barcelonista Aimar. GENT DEL BARCA !!

Reagovat
Josifek

Aimar uděla velkou blbost,když přejde do Barcy,protože Valencie je lepší než Barca.A Real vyhraje nebo aspon uhraje remízu.

Reagovat
antimadrista

Tak teď ses projevil, Valencia a lepší než Barca?, teď si ukázal tvoji inteligenci. Prostě žárlíš, Barca bude mít 3 nejlepší argentince- Aimar, Saviola a Riquelme. FORCA BARCA !!

Reagovat
Josifek

Myslim,že Barca ještě bude ráda,když s Realem prohraje jenom 4:1!!!

Reagovat
HOST*

BArca určitě nebude mít tři nejlepší Brazilce,protože ani Saviola a už vůbec ne Riqelme nejsou nejlepší Argentinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale bohuzial nemas pravdu. Valencia je momentalne na tom lepsie. Barca sice hra LM, ale to neznamena ze je dobra. Ja som videl zapasy Barcelony v LM a mozem Ti otvorene povedat, ze to bol naozaj hnus, co predvadzali.... : ( ale nic proti tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Brian do toho fakt vidí. Jestli může mít Real ze současné La Ligy z někoho strach, pak je to právě z většinou výborně hrající Valencie. Na San Sebastian totiž sedne novoroční krize a začne ztrácet. A ostatní kluby, to už je "druhá liga". Včera se jasně ukázalo, proč má Madrid ve svém středu Zidana. A taky proč na něj Pablo Aimar momentálně nemá ani náhodou. Velké zápasy jsou o zkušenostech. Zidane rozhodl skoro sám loňské veledůležité zápasy s Deportivem, Barcou i Bayerem 04. A teď má k dobru další mač, ve kterém potvrdil, kdo je momentálně nejlepším fotbalistou světa. A když ne nejlepším, tak nejfantastičtějším určitě! Aimar to nezvládl: napřed málem ukopne Casimu hlavu, aby vzápětí nechutně sjel Míchela. A tímto vlastně zápas rozhodl. I když je těžký tyto dva hráče srovnávat, protože madridista hraje víc zezadu, tak já mám jasno. Real byl včera výbornej a předvedl nejlepší výkon v sezoně. Jen tak dál!!!!!

Reagovat
Josifek

Jo Real hral fakt dobře.To co předváděl na hřišti Zizu,to bylo fakt super a bylo by hloupy pochybovat o tom,kdo je nejlepší ofenzivní záložník světa.Sice mu to trvalo než se s týmem líp sehrál,ale ted to plně vynahrazuje.A Aimar to fakt s tou aktivituo trochu přehnal.

Reagovat
antimadrista

Nejlepší ofenzivní záložník na světě je JUAN ROMAN RIQUELME! GENT DEL BARCA !!

Reagovat
Josifek

Riqelme???TY seš blázen,do Bohnic s tebou!!!hahhahaha...

Reagovat
HOST*

Běž do piče s tú tvojú zkurvenú barcelolnú. Ja su REALista

Reagovat
Webmaster

Pánové budeme slušný, jo?!?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je?

Reagovat
antimadrista

vtipálek

Reagovat
HOST*

Merci Zizou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele