08.02.2003 21:30 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (41)

Přidat komentář
antimadrista

Madrid prohraje.

Reagovat
Josifek

To bude docela těžkej zápas.Ale doufám,že nějakejch 60tisíc diváku,co na nejlepší stadion na světe přijde vyheceje skvělí hráče Realu k nějakýmu pořádnýmu výsledku(4-1)

Reagovat
smazaný uživatel

Na nářez si asi budeme muset ještě počkat. Betis patří k vlně týmů, které se výkoností začínají nepříjemně přibližovat špičce La Ligy. Beru jakoukoliv výhru. RAÚLE PROBUĎ SE DOKUD JE ČAS!!!

Reagovat
antimadrista

NO ALE VON UŽ NENI!

Reagovat
Josifek

VO TO SE NEBOJ.|RAúl se brzo vzpamatuje a bude zase nejlepší forward LM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by začít častěji a hlavně tvrději střílet. Ty jeho dloubáky už znaj snad všichni. O španělských gólmanech nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis je výbornej! Moc jsem si vychutnal jeho zápas se Žižkovem! Joaquin si dělal co chtěl! Capiho mam taky rád! Ty fandíš Betisu? Je mi líto Gutiho že nehraje! Co by Barcelona dala za takovýho skvělýho útočníka!

Reagovat
antimadrista

To si snad děláš legraci, Barca by za Gutiho nedala NIC.

Reagovat
smazaný uživatel

Gutiho bych nijak nepřeceňoval. Má slušnou střelu, dobře se pohybuje a brání. Je to takovej universál, ale nikdy se nedostane natrvalo do sestavy. Doufám ale, že jako náhradník zůstane. Joaquin je možná nejlepší pravý záložník světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti půjde jinam a pak uvidíte! Určitě teď lepší než Kluivert! Barce chybí Rivaldo, jenom idioti pustí nejlepšího hráče na světě zadarmo! A pak se divej že maj kádr nanic! Joaquin ano, s tím bych souhlasil a líbí se mi taky Steed Malbranque! Chodíte někdo psát ještě na nějaky jiný spanish portály? Co je Merengues ve španělštině?

Reagovat
antimadrista

Opak BLAUGRANA!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nějaké spanish portály znáš, tak sem s nima! Realu se ve Španělsku přezdívá merengues, česky pusinky. Kluivert je určitě nejlepší útočník Barcelony. Mám však takový pocit, že se ho chtějí zbavit. Barca by měla přestat zmatkovat a začít si své ofenzivní poklady pořádně chránit. Třetí velkou ztrátu za poslední tři roky by už těžko nerozchodila.

Reagovat
Josifek

Hm,protože na něj nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluiverta bych já klidně pustil! Je nevýraznej, jen dá občas gol! Dal bych k Saviolovi někoho techničtějšího k vytvoření útoku kterej dokáže podržet míč! To pak celá ofenziva je o něčem jiném! Představoval bych si někoho jako- Guti, Svěrkoš(časem), F. Torres, Diouf, Baroš aj.

Reagovat
antimadrista

Si děláš kozy ne, Kluivert a Saviola je s Raúlem a Morientesem nejlepší útočný duo na světě. Já sleduju každej zápas Barci, tak vim vo čem mluvim.

Reagovat
Josifek

To koukám,že si uznal,že nejlepší dou je Raúl s Morientesem. Ronaldo nedokáže nahradit Morientese,a ani se nedokázal tak sehrát s a Raúlem.Ronaldo je až moc velkej egoista!!!

Reagovat
antimadrista

Řekl jsem, že se Saviolou a Kluivertem !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně není pravda, že Kluivert nemá dobrou techniku, balon ovládá výtečně. Schopnost podržet míč v poslední době také hodně zlepšil. Barca může být ráda že ho má. Se Svěrkošem nebo Dioufem by to teda vyhrála. A Baroš? Umí si ho někdo představit ve dvojici se Saviolou? Já teda ne!

Reagovat
HOST*begbie

Kluivert je fantasticky utocnik, svym stylem je jedinecny a nikdo podobny se nenajde. Mozna by skutecne mohl byt jeste o neco produktivnejsi, ale to jak dava goly je vynikajici. Je produktem typicke skoly Ajaxu sve doby, ktera svetu prinesla model s utocnikem hrajicim zady k brance, coz je velice narocne, zaroven vsak velice efektivni, nebot utocnik stale sleduje hru v "poli" a muze se tak nejen lepe uvolnovat, ale i predvidat ruzne herni situace. Takto hrajici utocnik vsak musi mit skvelou hru hlavou, cit pro balon a pro prihravku a chladnokrevnost. Kluivertova hra hlavou snese ty nejprisnejsi meritka, spolu s Jardelem zrejme patri k nejlepsim hlavickarum sveta, ve sve dobe k nim jeste patril Bierhoff. Famozni jsou u Kluiverta i tece, ktere jsou ve fotbale k videni jen zridka a brankari na zmenu smeru leticiho mice Kluivertem nemaji sanci reagovat. V tom je Kluivertovo mistrovstvi!

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne ma nejlepsi formu Nystelrooy a kdo to neuzna tak neni objektivni

Reagovat
Josifek

Nisterloy má akorát dobrej čuch na golý,jinak v technice nesáha Kluivertovi a Raúlovi ani po kotníky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby všechno bylo jak píšete není Barcelona 15. !

Reagovat
smazaný uživatel

Guti je v nominaci na repre! Skoro nehraje ale trenér o něm ví! Už to svědčí o jeho kvalitách! Je hloupej že chce v Realu zůstat! Stejně titul vyhraje moje Valencie!!!

Reagovat
antimadrista

La ligu letos vyhraje Real Sociedad!

Reagovat
antimadrista

Kluivert je báječnej technik, rozhodně jeden z nejlepších na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Kluivertem už mě necupujte! myslel jsem kreativitu a napsal techniku! Tu má fakt dobrou tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Begbie to napsal úplně přesně. A co se týče Gutiho, tak Real s ním do budoucna počítá také do zálohy. Pořád se chce zbavit Solariho a Macca už byl také párkrát na odchodu. Jestli oba Madrid opustí, přijde čas pro Gutiho nápady v záloze!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Guti je na záložníka dost golovej! Já ho vidím jasně v útoku! Má dobrej výběr místa i zakončení! Kdyby takhle hrál jednou Jun ...

Reagovat
HOST*mrengues

Takže fandíš Valencii a Spartě. To mě teda poser. Ať žije Real a 1.FC Brno!

Reagovat
Josifek

Jo,Jun je skoro nejlepší útočník naší ligy,má skvělou techniku a snad ho bude i Kotrba nasazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase budou nervy. Ale už má hrát srdce Realu Claude Makelele, který dá střed zálohy zase do pořádku. Tipuji 2:1.

Reagovat
antimadrista

Tipuju 0-1!

Reagovat
Josifek

O výsledek se nebojim,příchod Claude zvedne nasazení některých hráču,a real vyhraje 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

To že ocením hráče neznamená že fandím klubu! Moje jsou Valencia, Betis, AS Roma a Baník Ostrava! Zapas který před chvílí skončil jen potvrdil ze když Real chytne slinu tak se mu nikdo! nemůže postavit (podle 2. půle)! Jak kruté je že i Valencie prohrála 4-1! Raul a Zidane vynikající, za Batis snese přísnější měřítko jen Denílson! Škoda že hrál Real v 2. půli tak profesorsky, zkazilo to perfektní zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Musím s tebou souhlasit. Real hrál na začátku druhé půle fantasticky a hned jak zápas rozhodl se nepochopitelně zatáhl. Joaquin zlobil jen v úvodu, pak se R.Carlos už ovládal a tolik neriskoval. Nejlepší byl Zizou, technicky skutečně nadpodzemský. Po dlouhé době bych ocenil i výkon Cambiassa, který byl důležitou součástí presinku, ale hodně podporoval také útok. Raúl dal pěkný gól, ale ještě to není ono. Ronaldo dostal jen pár dobrých míčů a naložil s nimi celkem obstojně. Slabinou byl podle očekávání Minambres, který Denilsona prostě uhlídat nemůže.

Reagovat
antimadrista

Fůůůůůj. Neviděl jsem to, ale tušim že Madridu zase pomohl rozhodčí, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí byl v pohodě! To spíš Juventusu zase připískli penaltu!!! Raúl mě uchvátil neuvěřitelnou aktivitou a chutí do hry- to se musí ocenit jako dobrý výkon! Tímhle asi ztratil Betis naději na titul- ztráta na Real už je 9 bodů!

Reagovat
Josifek

Parádní,zápas,škoda,že sem ho viděl jen půlku.Raúlův gol byl výstavní!!!

Reagovat
antimadrista

Samozřejmě, jak jsem si myslel, dvě penalty, rozhodčí se nezapřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fór je v tom, že jako skoro vždy byly! Že maj nejšikovnější hráče na světě, za to přece nemůžou. San Sebastian zase klopýtl, dělaj mně kluci radost.

Reagovat
antimadrista

Já bych je zavřel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele