19.01.2003 20:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Madrid má našlápnuto k jasnému titulu, a proto zvládne i tento hodně těžký zápas. Real momentálně nemá ve Španělsku rovnoceného soupeře, o čemž svědčí vítězství na Balaídos. A hra byla ještě lepší než by napovídal výsledek. Za vzestupem stojí zejména dvě věci: 1) Real teď hraje jen jednu soutěž (v Copa del Rey dostávájí příležitost náhradníci), hráči jsou více odpočatí a mají celý týden na zápasovou přípravu. 2) Konečně má celý svět možnost vidět, jaký je Real Madrid v plné síle a kolik branek umí vyprodukovat. Figo, Raúl, Zidane a Ronaldo. Ti všichni měli zdravotní problémy a v prvních měsících se společně zdrávi sešli snad jen 3x. Teď už je to v pohodě a z pusinek jde zase strach. Myslím, že Real vyhraje 2:1 a trefí se Raúl s Roniem.

Reagovat
antimadrista

No jen si nemysli, až začne LM tak Madrid nebude vědět kam dřív skočit a bude kurvit obě dvě soutěže.

Reagovat
Josifek

Real se pořadně rozjel a vyhraje primeru Division a když postoupí ze skupiny v LM tak vyhraje i LM!!!Forca Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Real do roka a do dne zkrachuje a zkonci v propadlisti dejin

Reagovat
antimadrista

Přesně tak.

Reagovat
HOST*ZIDANE

ZKRACHUJES SAM TY HOVADO JEDNO TUPY ALE NE DO ROKA A DO DNE ALE HNED TED.

Reagovat
Josifek

To si napsal pěknou blbost,tomu ani sám něvěříš!!!

Reagovat
HOST*ZIDANE

NA KOLIKA JEHO ZAPASECH JSI BYL TY SRACI JEDEN ZE NA NEJ TAK NADAVAS TY ASI HRAJES ZA FC NEZAKOPEM SI. CO? JINAK BY JSI NEMEL TAK BLBY KECI.

Reagovat
HOST*ZIDANE

REAL MA TED ASI NELJPSI TYM VE SPANELSKU A DAVA CASTO NAJEVO BOHUZEL NE TAK V LIZE MISRTU JAKO PRIMERA DIVISION.

Reagovat
HOST*ZIDANE

Ne kecam Real je tym uplne na picu a cela spanelska liga krome Barci je zjebana

Reagovat
HOST*

no, asi bude zjebana barca, kdyz neumi vyhrat ani na vlastním hristi???????? snad si koupi uz nejakeho poradneho obrance a mozna se v te zajebane la lize zechrani. FORCA BARCA

Reagovat
antimadrista

Madrid to pěkně zkurvil, už je zase 3 body za San Sebastianem. gent del barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas byl prozatimním vrcholem La Ligy. To, co se vešlo do šestadevadesáti minut by vydalo na pořádně tlustou knížku. Asi se nelze zmínit o rozhodčím, který měl utkání "pevně ve svých rukou"!!! Tu penaltu na José Mariho asi nepochopil ani ten největší fanoušek Atlética. Helguera to neunesl, ale bylo to hodně přísné vyloučení. A co následovalo potom, musel každý tušit dopředu. Remíza je spravedlivá, vyhrál prostě rozhodčí. Ten Figův klíčový faul nebyl ani náhodou. Luis mě zklamal u penalty, kterou takto zbrkle nikdy nekopl. Nejhorším z merengues byl Raúl, který se bohužel trápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel? naopak to je dobre, doufam ze mu to vydrzi do konce fotbalove kariery

Reagovat
Josifek

Jo buhezel,když se trábí nejlepší útočník světa,musí každej vyvěsit černý vlajky!!!

Reagovat
antimadrista

Hele, abych to zkrátil. Merenguesi, vždycky to byl Madrid kterej ovlivňoval rozhodčí např. sezona 2000-2001, jestli si vzpomínáš, ligoví utkání Madrid-Barca. Oficiálně to skončilo 2-2, neoficiálně 2-3. Ten 3. Rivaldův gol byl regulérní, všichni to věděli, ale jen ne rozhodčí. To byl největší podvod v historii fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by to na madridském titulu nic nezměnilo, ale máš pravdu.

Reagovat
HOST*Begbie

Helguerovo vylouceni bylo naprosto v poradku a o nejake prisnosti tohoto vylouceni je hanba mluvit. To byl brutalni zakrok, ke vsemu zezadu. Jen je videt, ze nervy si zahrajou s kazdym a Helguera to trochu vic neunesl, zaplatil za to zbytecnym vyloucenim.

Reagovat
antimadrista

Já bych ho zavřel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele