08.12.2002 19:00 CET
1 : 5
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
Josifek

Real vyhraje,Real vyhraje a ten kdo to neví je vůůůl!!!

Reagovat
antimadrista

Jseš naivní, Mallorca vyhraje 3-1, už jen proto, že za ni hraje věčný barcelonista Nadal! FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Nadal a vyhoda Malllorky-možná,ale určitě ne kvůli rychlosti a taky už neni tak spolehlivej.Ral mu udělá kličku,a Nadal nebude vědět čí je!!!

Reagovat
antimadrista

Už se těšim jak se ti v neděli vysměju. FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Nějakký Forca Barca,koho to zajímá!!!Prostě Real je nejlepší a jedinej kdo se bude smát jsem já,budu se smát tobě,protože sis myslel,že Mallorca vyhraje!!!Hahhaaa

Reagovat
antimadrista

Barca vyhraje a Madrid prohraje!

Reagovat
Josifek

NEeee,Real vyhraje?Barca prohraje!!!

Reagovat
antimadrista

Vždycky musíš mít poslední slovo co.

Reagovat
smazaný uživatel

josifku, ptas se koho zajima FORCA BARCA? me zajima. Vidim ze tvoje fotbalove znalosti jsou minimalni, zato je videt ze antimadrista prehled ma. Real prohraje - heeh.

P.S.: Real smrdííííííííí

Reagovat
Josifek

¨Real vyhraje,to vííím jistě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

lol.to snad ne...

Reagovat
antimadrista

Koukám Josifku, že seš tady asi sám kdo fándí tomu zkorumpovánýmu Madridu. FORCA BARCA!!

Reagovat
PJ

Sem rád, že se nám tady diskuse pěkně rozvíjí, jen mě mrzí, že se tu jen dohadujou dva lidi a občas k tomu promluví třetí :-) Hned na úvod - nepreferuju ani jeden z těch dvou klubů, tak budu objektivní. Barca je letos v lize nulová, v LM se jí daří. Zatim tam ale nenarazila na soupeře, kterej by jí pořádně prověřil... Real si taky prošel krizí a rozhodně nehraje tak, jak by podle nabitý sestavy měl. V LM měl myslim víc štěstí než rozumu a může bejt rád za to, že nevypad. Tenhle zápas proti Mallorce mu ale vyšel parádně a já osobně sem rád, že se zase ukázal Ronaldo. Ten určitě má na to, aby zase byl jednim z nejlepších na světě, jen se musí "najít". Na druhý straně - pokud se Saviola blbě nezraní nebo nevypadne na delší dobu ze sestavy, tak podle mě bude do pěti let nejlepší na světě on. Riquelmeho tolik neznam takže to neposoudim, ale špatnej taky určitě neni. Toť vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, ja bych to rekl asi takto: Real sice je povazovan za nejlepsi klub na svete, ale jak uz psal antimadrista, kdyby za nim nestala vlada, tak kde by byl? Kde by bral penize na hvezdy? Byl by to prumerny klub. Barcelone se v lize nedari, ale fakt ze v LM jeste neztratila ani bod to vynahrazuje a nemuzem diskutovat ze ji jeste neproveril kvalitni souper - v LM neni lehkeho soupere. A ronaldo to je kapitola sama o sobe, mel sem ho rad a to az do konce MS kde sem Brazilcum fandil (mno, spis sem na ne mel vsazino, takze...) ale to jak se zachoval k Interu Milan je naprosto nevidane a nehorazne. takhle OTRESNE se zachovat ke klubu, bez ktereho by nebyl nic - to je hruza. Klub se onej po celou dobu kdy byl zraneny staral. Mohl ho taky prodat za par svestek do nakeho prumerneho klubu, hmm, myslim ze tak na urovni Mallorci. Je to proste HANBA. At je Ronaldo dobry jak chce - takhle se chovat je nepripustne. FORCA BARCA

Reagovat
antimadrista

Nic než souhlas. FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Real byl jasně lepší,a jsem moc moc rád,že se zase trefil Raúl!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele