07.12.2002 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (15)

Přidat komentář
antimadrista

Teď bude priorita pro Barcu LM, na Real Sociedad ztrácí 10 bodů což je nemožné dohnat v tak vyrovnané lize, a jelikož Barca hraje v úterý s Newcastlem a bude chtít mít 10 vítězství z 10 zápasů tak to odhaduju na 0-1 pro Barcu. FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Newcastl vyhraje 1:0 gol da Sherer,Barca asi prohraje se San Sebastianem!!!

Reagovat
PJ

Shearer gól asi nedá, protože dostal za faul foktem na Cannavara dvouzápasovej stop. A protože kvůli vyloučení nemůže hrát ani Bellamy, fakt nevim, kdo ty góly dá :-)

Reagovat
Josifek

Goly bude davat Lua Lua!!!

Reagovat
antimadrista

Tipický madridsti!! Nechcete uznat, že Barca byla, je a bude vždy ten největší klub na světě! Nějakej Del Bosque, Peréz, co to je sakra ze vedení???????? Tak, aby bylo jasno Barca v sobotu porazí Real Sociedad a v úterý vypráší na Nou Campu Newcastle! FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Dobře uznavím Del Bosque není velkej trener,ale Van Chaal není o moc lepší Perez je dobrej,už jen kvůli tomu,že Barce vzal Luise Figa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Josifek ja madrista. BARCA RULEZ, BARCA FOREVER

Reagovat
antimadrista

Uznávám, že Fiorentino Peréz, je dobrej prezident, vždyť přivedl Figa, Zidaneho a Ronalda, ale stálo by za to zeptat odkuď vzal sakra peníze?, vždyť Madrid se potácel před 3 lety ve finanční krizi, odpověď je jednoduchá. Kdykoliv se Real Madrid CF potácel v problémech vždycky přispěchala španělská vláda a ihned bylo vše v pořádku. V minulosti to byl např. diktátor Francesco Franco, který svou mocí ovlivňoval vzájemné zápasy a utlačoval celou Katalánii. Dnes je situace podobná, španělští rozhodčí nadržujou Madridu jak jen můžou, je to logické vždyť jsou většinou z Andaluzie. Čeho by se sakra měli bát, vžyť je za nimi LFP, která samozřejmě sídlí v Madridu. Španělská vláda si odkoupila od Realu výcvikové centra a tím problém vyřešila. Vždyť sám král Juan Carlos je jeho členem. Š. vláda by si od Barcelony nikdy nic nekoupila. Joan Gaspart přivedl Javiera Saviolu a Juana Romana Riquelmeho, kteří za 2 nebo 3 roky budou nejlepší na světě, zatímco Figo a Zidane budou už v důchodu. FORCA BARCA!!

Reagovat
Josifek

Dokavad bude hrát Raúl,tak Saviloa nebude nejlepší.Riquelme k tomu má hodně daleko.Prostě kdyby byla Barca lepší,tak by ona byla Královský klub,takhle není lepší a ma min peněz.Někdo má a někdo nemá!!!

Reagovat
antimadrista

Jseš nákej chytrej.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, misim ze antimadrista to vystihl docela dobre!!!!BARCA FOREVER

Reagovat
antimadrista

Pokud Barca vyhraje LM, tak ať klidně skončí v La lize na 10.místě.

Reagovat
Josifek

Je možný.že Barca bude desátatá v La Primera Division,ale LM nevyhraje!!!

Reagovat
antimadrista

To si piš, že vyhraje! FORCA BARCA !!

Reagovat
Josifek

Ale Lm vyhraje Real,to si zase piš ty!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele