09.02.2003 20:30 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (54)

Přidat komentář
antimadrista

Do tohodle zápasu nastoupí NOVÁ BARCA- nový trenér, nový hráč i nový fanoušci- jen se bojim, aby Nou Camp nebyl pokrytej bílými šátky proti Gaspartovi.

Reagovat
PJ

Barca by fakt měla konečně zabrat, 15. místo, to si nezaslouží... Měla by se hodně rychle rozhejbat a zvednout, jinak si utrhne takovou ostudu, co eště nezažila...

Reagovat
antimadrista

Barcelona se zvedne, protože je Barca.

Reagovat
PJ

Hmm, to je fakt dobrej důvod. Mam takovej pocit že jméno jí na hřišti moc nepomůže...

Reagovat
Josifek

No,barce na No Campu nehraje zas tak zle,viděl bych to na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč pořád bráníš Gasparta. Vždyť za 2,5 roku pro Barcu nevyhrál žádnou trofej!!! Měl by rezignovat, je to hlavně jeho vina. K tomu jak dopadne zápas už radši nic nepíšu, už je mi to trapný.

Reagovat
antimadrista

Mě je trapný ti pořád psát, že za to co se děje s Barcou Gaspart nemůže!, odpovědný jsou jenom hráči. Mám takový tušení, že se brzo dočkáme HESPERIAN VZPOURY!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty hráče musí někdo kupovat a někdo prodávat. Teda pardon darovat. Jak píšeš Nou Camp možná bude pokryt bílými šátky, ale ty jedinej se ho prostě budeš zastávat. Seš holt chytřejší než těch 100 tisíc lidí a snad ještě více zatvrzelej katalánec než ti skuteční. Patří ti moje uznání.

Reagovat
PJ

Ty se mi snad vážně zdáš... Teď píšeš, že jsou za to odpovědní hráči. Ale všude jinde rozhlašuješ, jakou má Barca nejlepší přestupovou politiku a jaký má skvělý mladý hráče. Tak se konečně rozhodni, kdo za to může, že je Barca tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by asi mohla Barca vyhrát??? Bilbao ted hraje dobře a proti Barceloně si ted každej věří! Moc rad se na to vraždění kataláňatek podívám! Co asi zas provede Rochemback? Už zahodil dres i se pral s Jose Marim! Ale jinak aspon něco hraje! deBoer určitě zařídí že naký goly padnou!

Reagovat
smazaný uživatel

Rochemback se mi moc nelíbí. Záloha Barcelony by měla nastupovat: Luis Enrique, Xavi, Cocu, Overmars.

Reagovat
antimadrista

NEEE, záloha Barci by měla bejt takováhle: Mendieta-Xavi-Luis Enrique-Cocu.

Reagovat
smazaný uživatel

Overmars je teď lepší než Mendieta.

Reagovat
antimadrista

Overmars je dobrej, Barca si hlavně musí najít systém ve kterym bude hrát a pak možná že budou hrát oba.

Reagovat
Josifek

Mendieta je dlohodobě nejlepší hráč barci,i když se mu ted moc nedaří.Měl zůstat ve Valencii.

Reagovat
antimadrista

Tak hele Rochemback pouze bránil Thiaga Mottu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenom bránil Mottu,ale zrovna on by si moc vyskakovat neměl, potom co proved proti Valencii (zahozený dres)! Ale maká (asi proto) a je důraznej! On a Carles Puyol jsou teď asi nejlepší hráči! Franka deBoera okamžitě vyřadit ze základu, zálohu- střed defenzivnější Rochemback (štít) a Mendieta (tvůrce), oživit křídelní hru Enriqueho a Overmarse, Saviola jako stažený útočník a Kluivert bude uklízet centry do sítě (hraje mizerně ale goly dává)! Nebo hrát na 3 vzadu a Mendieta bude hrát to co ve Valencii, Sorin- Wingback atd.! Jenže realita je- Saviola a Enrique zranění- rozložená ofenziva! Nebo si na hrot půjčit Morientese :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já Barce nefandím, ale vidím to velmi podobně. 4-4-2 se Sorinem nalevo v obraně, možnost pružného přechodu na 3-5-2. Enrique by se mně víc líbil vpravo, ale varianta na středu, jak říká antimadrista a s Mendietou vpravo je taky dobrá. Oba umí velice slušně bránit. Ve stoperské dvojici bych to viděl na Navarra a k němu někoho zkušenějšího. Jak to vlastně vypadá s Anderssonem? Útok je jasnej: Kluivert a Saviola. Ale oba musí přidat!

Reagovat
smazaný uživatel

Andersson se už vrací! Mendieta je divnej kraj Michalíkovského stylu- určitě vždy Enrique kraj a Mendieta střed! ( I když Michalík za Hřebíka na tom kraji téměř kouzlil- z ničeho nic najednou byl v dobrý pozici)! Bonano- Puyol-Andersson-Navarro-Sorin- Overmars-Rochemback-Mendieta(Riquelme)-L.Enrique- Saviola-Kluivert

Reagovat
antimadrista

Vo čem to tu kurva mluvíš, Saviola je už OK.

Reagovat
antimadrista

Barca by měla hrát v systému 3-5-2. Bonano-Puyol-F.de Boer-Navarro-Mendieta-Luis Enrique(nebo Riquelme)-Xavi-Cocu-Sorin-Saviola-Kluivert. To je ta pravá volba pro FC Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

To je až krutý, jak se skoro shodneme. Najednou se tu objevují jen ti skutečně kvalitní hráči a na Gabriho a spol. si nikdo ani nevzpomene! Dilema Andersson vs. de Boer by vyřešil příchod Christiana Chivu. 3-5-2 vs. 4-4-2 není problém, Sorin se přizbůsobí. Vincent bojkotuje dvojici Xavi-Cocu, což by byla chyba. Stejně jako nevyužít Overmarse. Dobrá křídelní hra byla pro Barcu vždy základ a skutečně potřebuje oživit. Proto moc nechápu nákup Riquelmeho.

Reagovat
antimadrista

Nákup Riquelmeho se vyplátí, to mi věř.

Reagovat
antimadrista

Ať žije Juan Pablo Sorín, dozvěděl jsem se, že nenávidí američany stejně jako já. VIVA EL SORÍN!, FUCK OFF USA!

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste poslední 2 zápasy Barcy? Viděli jste ubohou formu F. deBoera? Neviditelnost Xaviho a Cocuho- Na obrovském hřišti v Barceloně je výhoda tahat to po stranách! Saviolu bych ještě docela chválil! Jsem moc zvědavý v jaké sestavě Barca vybředne ze současné krize! Xavi na Barcu nemá a Cocu je prostě nijakej! to radši defenzivnější sestavu ale ať to má styl!!!

Reagovat
antimadrista

Ty vole, Xavi a Cocu jsou nejdůležitější hráči Barci, dirigujou jak útok tak i obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cocu je výbornej hráč, má spoustu předností. Xavi ještě neřídí hru jak by měl, ale snaží se a měl by se ještě zlepšovat. Rochemback na jeho místo nemá nejmenší nárok. Nemá Xaviho organizační schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Rochembacka řadím na def. záložníka! čti pozorněji mé příspěvky! Kam ale Xavi s Cocum a Kluivertem Barcu tuhle sezonu vedou? Něco se musí stát! Neodepsal jsem je jako hráče ale v tuhle chvíli z nich nemá tým skoro nic! Nevěřím že Barca v neděli porazí Bilbao! Možná žijete v jiné sezoně a ne v této! Barcelona je všem k smíchu!

Reagovat
smazaný uživatel

Já je čtu pozorně a jasně vidím, že Rochemback by musel vyřadit Xaviho! A ten snad podle tebe je ofenzivní záloha nebo co? Barcelona je trapná hlavně kvůli tomu, že má v sestavě bordel a neumí si ustálit její složení a systém hry.

Reagovat
antimadrista

Barca má v sestavě zmatek, to je fakt, ale co byste chtěli, když každou sezonu je novej trenér a tím i nový hráči a tím i jinej systém. Barca by měla Antiče nechat pár sezon jako trenéra, než se situace uklidní. Xavi bude vždy v základní sestavě Barci, stejně jako Puyol, oba jsou katálánci a fanoušci je milujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tam Rochemback (štít) , Mendieta (tvůrce) a o dva články pod tím Overmars- Rochemback- Mendieta- Enrique! Což znamená vždy- Křídlo, defenzivnější, ofenzivnější a 2. křídlo! (pokud nehrajou ty středový na stejný úrovni)! Ten systém je teď určitě to nejdůležitější ( už jsem o tom psal výše)!

Reagovat
antimadrista

Včerejšek je pro fanoušky a členy FC Barcelona smutnej den, OTEC BARCI JOAN GASPART PODAL REZIGNACI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Josifek

Konečně dobrá zpráva pro barcu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a Cocu jsou daleko důležitější než za zenitem hrající Mendieta a přeceňovaný Rochemback!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mendieta je furt nasazovanej na kraj- ve středu mu to svědčí mnohem víc a určitě by pookřál! Rochemback je bojovník, důrazný a běhavý, dokáže strhnout ostatní - takového def. záložníka teď Barca potřebuje!

Reagovat
antimadrista

Rochemback je užitečnej pro vypjaté zápasy, je to bojovník. Mendietu bych si taky dovedl představit ve středu zálohy, ale ta patří Xavimu!

Reagovat
smazaný uživatel

Mendieta hrál v životní formě, když byl pravý záložník. Ve středu by mohl pookřát, horší už být nemůže.

Reagovat
antimadrista

Na ten zápas jsem fakt zvědavej, jde fakt o hodně, ale ještě víc jsem zvědavej na reakci publika.

Reagovat
Josifek

Reakce publika bude smutná,protože barca zase nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký teď hraje Barcelona zápasy než vypjatý a existenční? Mendieta dáva skvělé přihrávky jimiž by posílal dopředu čtveřici Enrique, Kluivert, Saviola, Overmars! Takový tvůrce postačuje! V životní formě ve Valencii hrál střed, ne? p. s. "střely tečí" jsou i Svěrkošova specialita- viz zápas proti (myslím) Brnu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Brnu to nebylo!!! To vím úplně přesně. Byla to tzv. střela na dlouhou nohu a následně hrubka Brezovana. Svěrkošovou specialitou nejsou teče, ale právě tyto střely na poslední chvíli. No specialita, on dal v lize asi tři takové a hned se o tom psalo. Mendieta ve Valencii exceloval v době zálohy: Mendieta - Farinos - Gerard - Kily Gonzalez. Hrál jasně pravou lajnu a tvořil hru z křídla s občasným přebíháním na střed. Dnes to bude zajímavé, ještě se musím podívat v jaké sestavě Barca vyběhne. Ale na Bilbao doma umí.

Reagovat
smazaný uživatel

50% golů v lize takhle dal tak to asi ovládá! Baskové nikdy neprodal kůži lacino!

Reagovat
antimadrista

No jasně, jako před 2 roky, když Barca vyhrála 7:0 co.

Reagovat
antimadrista

BARCA!! BARCA!! BAAAARCA!!!!, vyhraje 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt velká sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Baskové se nevzdávaj- ti z Bilbaa zvláště! Sorín i Saviola mohli mít každej 2 červený ale rozhodčí nic! Ale Bilbao taky nejsou beránci! Jestli si seňor Saviola myslí že je Maradona- tak do něj má furt daleko! Xavi s Cocum mě opět vůbec nepřesvědčili- opravdu výborně dirigovali hru! Ale bůhví jestli by Rochemback tenhle zápas dohrál! Útok hrál docela dobře i když Kluivert docela připomínal Kincla :-) ! Sorín bude určitě přínosem, je to ale hrozný prase! Moc se divím že nikoho neodnesli na nosítkách!

Reagovat
Josifek

No,já římal,že barca nevyhraje,vypadá to s ní bledě!!!

Reagovat
antimadrista

Musim protestovat, ten zákrok Juana Pabla byl před brankovištěm, to neměla bejt penalta, rozhodčí opět ukázal svoji "nestranost". Barca se mě ale moc líbila, už se zotavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvá spokojenost s remízou mě teda dojímá. To už je to s tebou asi hodně špatné. Zápas jsem neviděl, ale ztratit takové vedení se Barce nestávalo.

Reagovat
antimadrista

Hele, když je proti tobě rozhodčí, tak můžeš mít jakejkoliv náskok, ale stejně nevyhraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Seňore Antimadristo! 1. červená Sorína- penalta to být neměla ale byl to úmyslný faul a hráč by šel sám na Bonana- zcela jasná! 2. červená Sorína- šlapák v pokutovém uzemí v zavěru zápasu! 1. červená Savioly(žlutou už měl)- úmyslné hraní rukou, kdy šel pak sám na Aranzubíu (Maradonovský komplex)! 2. červená Savioly- nesmyslně nafilmovaný pád v pokutovém území! Rozhodčí nech na pokoji!!! Někteří hráči Barci ale hráli výrazně lépe než v předchozích zápasech, takže to časem zase bude dobrá Barca! Xavi mě opět vůbec nepřesvědčil! Za celej zápas neudělal skoro nic! O dirigování defenzivy nemluvě! Aspoň se můžem posmívat Barce o tejden déle :-)

Reagovat
HOST*frankie

Dobrá barca to možná zase bude,ale příští rok ve druhej lize!!!

Reagovat
antimadrista

Jsi vtipálek co.

Reagovat
HOST*frankie

fandim REALU.tak se jen smeju tim vasim nadejim.Jestli padne i s Espanolem tak si hledejte novej tym na fandeni nebo tu druhou ligu budete muset zacit sledovat.Hodne stesti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele