02.03.2003 17:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (20)

Přidat komentář
antimadrista

Musim poděkovat Joanu Gaspartu, než odešel tak udělal mistrovskej tah, přivedl Radi Antiče- ten dokonale rozumí Barce, pozvedl morálku, řekl Riquelmemu že mu věří a jak to teď šlape. S Radim je Barca neporazitelná, ale s Osasunou to teď bude tuhý, Osasuně se vede proti slavnym týmům, ale Barca se uklidnila a když je klidná tak je neporazitelná.

Reagovat
PJ

Rozumí Barce? Co to plácáš? Morálku pozved, to určitě, ale myslim že morálku by pozved kdokoli, pod van Gaalem bylo až moc dusno... Uvidíme, jak dopadne, ale myslim že vyhraje. Rozjela se a Osasuna asi nemá na to, aby ji zastavila...

Reagovat
antimadrista

Zápasy s Osasunou jsou vošemetný, Barca vyhraje o gól. Ne každej by pozvedl Barcu, Antič a van Gaal jsou jedni z mála kreří to dovedou, z ní to divně s tim van Gaalem, ale já ho furt mám rád.

Reagovat
PJ

Jasný a až přijde po Antičovi někdo další tak ten bude taky jeden z mála co to dovedou, co? Platí to tak vždycky, že když přijde někam novej trenér, ať už je to kdokoli, že týmu stoupne morálka (teda pokud byl ten původní trenér vyhozenej kvůli výsledkům). Pak jde jen o to, jestli s tou morálkou pozvedne i výkony...

Reagovat
Josifek

Pro mě je van Gaal snad nejhorší trenér,co barca měla...Tenhle zápas asi vyhraje barca,ikdyž...

Reagovat
HOST*Antič

Muže to být 0:0 2:1 pro Barcu ale taky klidně 4:0 pro Barcu ale už by se neměla opakovat historie z podzimu.

Reagovat
antimadrista

Po Radim je van Gaal pro mně nejlepší.

Reagovat
antimadrista

Cocu je venku a Puyol možná taky, to jsou citelmý ztráty, bude muset nastoupit Mendieta a Andersson.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyola asi nahradí Oleguer a Cocuho Riquelme.

Reagovat
antimadrista

O post Cocuho budou usilovat Gabri, Motta a Mendieta. Puyola nahradí Reiziger.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle "Marcy" by měli hrát Motta, Dani, Oleguer

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlém Vincente, ale doufám že Valencia lehne. Na čele tabulky mi její přítomnost výrazně vadí. Je pro Madrid daleko větším nebezpečím než Real Sociedad.

Reagovat
antimadrista

Nepodceňoval bych ani Deportivo, je mi jedno jestli to vyhraje Depor, Valencia či San Sebastian, ale Madrid to nevihraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně! nebýt Realu na špici tak jsem taky klidnější! Samozřejmě nic ve zlém- naopak to potěší! Coruňa je nestálá ale ztrátu nemá skoro žádnou! Sebastian 4 do champ. league! o 2 místa v uefě boj mezi Vigem, Betisem a Barcou!

Reagovat
antimadrista

Další průser, Kluivert a Andersson taky nebudou hrát. Tak když to celkově sečtu, tak je venku Puyol, Cocu, Kluivert, Andersson a možná i Gabri, naopak je kdyzpozici Luis Enrique, i když stále není na 100%, Overmars a Sorin. Oleguer se zřejmě postaví k F. de Boerovi se Sorinem a Reizigerem, Juan Roman Riquelme se zřejmě taky dostane do týmu a Dani bude v útoku s Javierem a Marcem.

Reagovat
Josifek

Osasuna obrala o body dalšího favorita...BArca se do přístí LM nedostane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale nebude tam ani San Sebastian, který bude moc rád za UEFU. Depor je nepříjemný, dokáže vozit body z venku. A jestli se Riazor znovu stane nedobytnou tvrzí, tak bůh nás chraň!

Reagovat
antimadrista

To byla spravedlivá remíza. Akorát, že Barca má dalšího zraněnýho, Daniho asi na 6 tejdnů. A nebojte se, Barca bude v příštím ročníku LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta Daniho Garcii není pro Barcu moc bolestná. Kde jsou ty časy, kdy byl s Kluivertem na stejné úrovni.

Reagovat
antimadrista

Máš recht.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele