26.01.2003 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musíme vyhrát!

Reagovat
antimadrista

My z Bilbaa jo.

Reagovat
Josifek

Real vyhraje,Raúl dá dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku by měl hrát Guti a Ronaldo nebo Raúl zůstat na lavičce.

Reagovat
Josifek

Raúlovi se moc nedaří,tak doufám,že se s tý mini krize dostane.Asi by potřeboval dát nějaký důležitý goly,jako tomu bylo doted.

Reagovat
antimadrista

Já vim co by potřeboval, psychiatra.

Reagovat
Josifek

To by mě zajímalo na co,Raúl je narozdíl od tebe v úplným pořadku.

Reagovat
antimadrista

Zavoláme chocholouška, on mu pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl by měl mít na svém kontě alespoň o 4 góly víc, s takovou neudělá ani 20. Proti Atléticu měl 2x na kopačkách rozhodnutí, ale v důležitých chvílích zklamal. Ve Španělsku je přesto nejlepším útočníkem, ale kvalit Thierry Henryho nedosahuje.

Reagovat
antimadrista

Kdyby by Saviola dostával s van Gaalem víc šancí tak v La lize je nejlepší on.

Reagovat
Josifek

Tak to těžko,Saviola na Raúla nemá,za to,že hraje tak malo,si muže sám.Raúl si svoje místo v sestavě taky musel tvrdě vydříd!!!

Reagovat
antimadrista

Nemáš pravdu, Raul je domáci a Saviola je cizinec. Proto to má Saviola těžší a proto je i lepší.

Reagovat
Josifek

Ale zase Raúl začal v Realu v 17,kdežto Saviolovi je nějakejch 20 nebo kolik.A proto Saviola neni lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola není lepší, protože je cizinec. To pak můžu říct, že Makelele je lepší než Xavi. Je to holt cizinec a musel se o své místo víc poprat. Teď vážně: van Gaal určitě má své důvody, proč Javiera nestaví. Podle mě za to může (podobně jako u Riquelmeho) slabší produktivita. Jedna věc je vymotat tři obránce, ale ta druhá mu zatím chybí. Šancí má dost, ale často střílí buď těsně vedle nebo přímo doprostřed, kde stojí připravený brankář. Navíc si myslím, že jeho střely často postrádají prudkost. Saviola nikdy nebude lepší než Raúl, protože nebude tak všestranný útočník. Například hlavičky. Už jsem od něj viděl pár branek hlavou, ale nikdy nebude klasickým hrotem, těžícím z práce svého týmu. Většinou musí na své cestě k brance obehrát protihráče a to ho tak vyčerpá, že často špatně zakončí. Raúl je a bude lepší, protože je zkušenější a hlavně chytřejší!

Reagovat
antimadrista

Je logický že Javier nebude nikdy hrotem, vždyť měří cca 165cm. Je obdivuhodné jak někdy i 3 obránce o hlavu vyšší s přehledem obehraje, jako kdysi Maradona. VIVA EL PEQUEŇO SAVIOLA.

Reagovat
HOST*Begbie

Real v tomto zápase uhraje remízu, za kterou by mohl být spokojený, madridští to v Baskicku nikdy neměli, nemají a nebudou mít lehké. Je to otázka cti a hrdosti, to je ta největší motivace, do hry se v takovém případě vkládá celé srdce a každý se maximálně obětuje pro vítězství svého týmu. Tyto faktory však Realu složenému spíše z cizinců budou v tomto utkání chybět.

Reagovat
HOST*Joosifek

Real vyhraje o jeden gol a stáhne náskok San Sebastianu na jeden bod kterej bude remizovat v Atleticu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky vidím na remízu. Bilbao je asi nejsemknutějším týmem současné La Ligy a Realu se tam (stejně jako Barceloně) zpravidla nedaří. Navíc bude chybět největší opora obrany Iván Helguera. Hala MADRID!

Reagovat
antimadrista

Madrid dostane 3 banány a pojede dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak Real dostane v Bilbau nasup v podobe tri golu a este se jim zrani Figo. Zato San Sebastian opet prekvapi a zapas v Atleticu Madrid promeni v exhibici a vyhraje 4:0 a zvisi tak svuj naskok v tabulce!

Reagovat
Josifek

No,i remíza je docela úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm je to obrovskej uspoech pro Real. Ale bohuzel si to vybrali na celej rok dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu neberu. Ronie létal jako za starých časů a měl dát hattrick. Sebastian je nechutnej, všechno vyhrává o gól, ale už to nebude dlouho trvat a začne ztrácet. Real si musí hlídat hlavně Valencii a Deportivo.

Reagovat
HOST*Josifekl

Hm,Valencië bude asi v závěru La ligy dělat největší potíže Realu.San Sebastian si svoje štěstí vybral,a začne se pozvolna propadat.

Reagovat
antimadrista

Real SOCIEDAD letos VYHRAJE LA LIGU! forca barca

Reagovat
Josifek

Real vyhraje ligu,to je fakt.Ale bude to Real Madrid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele