Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

předkola - 3. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
03.08.2022 20:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
Fluor

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
netopier

Merčiak s tým druhým pajácom neskutočne uplakaní. Čistý grc. DAC si to posral sám.

Reagovat
Čekám na brejk

Přesně tak. Ten faul od hráče FCSB mi nepřišel tak jednoznačný na druhou žlutou, do souboje tam šli oba a ta červená pro DAC, no když by to nebyla červená rovnou tak druhá žlutá, takže je to v celku jedno. Rumuni byli fotbalovější a předvedli lepší výkon a podle mého by tomu slušela spíš remíza, ale i vítězství FCSB je okay. A hlavně, že Merčiak potom nemluvil o tom offsidu neoffsidu, bylo to opravdu hraniční, co odmávali Rumunům.

Reagovat
netopier

Veď práve už len kvôli tomu neuznanému golu FCSB mali držať hubu. Kružliak bol správne vylúčený a na druhej strane to bolo podla mňa 50 na 50. Možno iný rozhodca by mu dal druhú žltú ale rozhodne ich rozhodca nezarezal ako to stále naznačoval Merčiak.

Nechápem prečo nie je v ponuke zvuková stopa bez komentátorov. Rozhodne by som to uvítal. Aspoň by vynikla atmosféra na štadióne a nemusel by som počúvať tie ich nezmysly. Každá športová stanica by mala mať takú možnosť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele