Khedira má vážně zraněné koleno, sezona pro něho asi skončila

Německo včera v přátelském zápase s Itálií přišlo o jednobrankový náskok a nakonec remizovalo 1:1, mnohem více ovšem bolí zranění Samiho Khediry. Záložník Realu Madrid má přetržený zkřížený vaz, čeká ho operace a po ní hodně dlouhá pauza...

Pro Khediru sezona kvůli zranění skončila

Německý reprezentant Sami Khedira už si v této sezoně nezahraje. Osudným se mu stalo vítězné finále Španělského poháru, ve kterém si natrhl stehenní sval. Khedira musel být ve 104. minutě středečního duelu vystřídán, jeho Real Madrid ale nakonec udržel vedení 1:0 nad Barcelonou.

Khedira přestoupil ze Stuttgartu do Realu Madrid

Německý reprezentant Sami Khedira přestoupil ze Stuttgartu do Realu Madrid. "Bílý balet" s třiadvacetiletým záložníkem podepsal pětiletou smlouvu a podle agentury SID za něj zaplatil až 14 milionů eur.

Khedira do Realu? Brzy by mělo být jasno

V nejbližší době by se mělo rozhodnout, zda Sami Khedira přestoupí ze Stuttgartu do Realu Madrid. Vedení VfB chce situaci vyřešit co nejdříve, nechce dopustit, aby o německého reprezentanta za rok přišlo bez nároku na odstupné. Real údajně nabízí deset milionů eur.

Khediru zájem Realu Madrid těší, rozhodnutí ale ještě nepadlo

Sami Khedira za sebou má povedení mistrovství světa a je otázkou, zda bude i v příští sezoně působit ve Stuttgartu. V německém klubu má smlouvu už jenom na rok a zájem o jeho služby má Real Madrid...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele