Další články

Houževnatá Chelsea a rekordman Højlund: 25. kolo Premier League v kostce

Jedenáctizápasová vítězná série Manchesteru City v soutěžních duelech je minulostí. Obhájci titulu totiž i podruhé v sezoně remizovali s Chelsea, tentokrát 1:1. Chuť si sice částečně spravili v úterní dohrávce s Brentfordem, ale před vedoucí Liverpool se nedostali. O víkendu opět naděloval Arsenal a vynikající formu potvrdil také Manchester United, jehož útočník Rasmus Højlund překonal na Kenilworth Road hned několik rekordů.

Højlund přepsal historické tabulky. Věřím si, to je podstatné, říká dánský kanonýr

Dánský kanonýr Rasmus Højlund je šťastný a sebevědomý poté, co v neděli v Premier League dvakrát skóroval při vítězství Manchesteru United na hřišti Lutonu 2:1.

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Höjlund a Rashford přicházejí s automatismy, to potřebujeme, pronesl Ten Hag

Podle manažera Manchesteru United Erika ten Haga (53) začínají Rasmus Höjlund (20) a Marcus Rashford (26) na hřišti vykazovat známky vzájemného porozumění. "Vidíte, že přicházejí s automatismy, a to je to, co potřebujeme," prohlásil poté, co oba útočníci skórovali při nedělní remíze 2:2 s Tottenhamem v rámci Premier League.

Manchester United v problémech, zranění vyřadila Eriksena a Højlunda

Manchester United se bude muset v nejbližších týdnech obejít bez dvojice dánských reprezentantů Rasmuse Höjlunda a Christiana Eriksena. Oba se zranili při sobotním utkání Premier League s Lutonem a podle dnešního vyjádření klubu budou chybět minimálně do konce listopadu...

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Nešlo o fotbal, chtěli mi zničit kariéru, prohlásil Höjlund po San Marinu

Dánský reprezentant Rasmus Höjlund si po vydřeném kvalifikačním vítězství 2:1 v San Marinu postěžoval na agresivitu domácích hráčů. Podle útočníka Manchesteru United, který vstřelil první gól, ho někteří soupeři chtěli nebezpečnými zákroky úmyslně zranit a zničit mu kariéru.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?

I bez osmnáctibodového Kierana Trippiera v sestavě se králem 6. kola v minilize Fantasy Premier League stal Adrián Biskup, jehož tým Misfits pokořil magickou stovku a díky 109 bodům nechal 716 soupeřů na našem webu za sebou.

Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?

V 5. kole Premier League hrála prim symfonie Brightonu na Old Trafford, odkud si hosté z jižního pobřeží Anglie odvezli vítězství 3:1. Mezi střelce se mimo jiné zapsal i odchovanec domácích Danny Welbeck, z čehož měl bezesporu radost Vlado Chudej - nejlepší manažer uplynulého kola ve Fantasy Premier League minilize.

Højlund se stěhuje do Anglie, přestoupil z Atalanty do Manchesteru United

Manchester United dotáhl příchod Rasmuse Højlunda z Atalanty Bergamo. Red Devils podle nepotvrzených zpráv mohou za 20letého útočníka zaplatit až 72 milionů liber...

Manchester United kupuje další posilu, dorazit má útočník Højlund

Jenom jeden rok zřejmě stráví v Atalantě Rasmus Højlund. Dvacetiletý dánský útočník přišel před rokem ze Sturmu Graz a nyní se chystá do Anglie, podmínky přestupu podle tisku dojednal Manchester United.

Rodí se v Dánsku nový Haaland? Höjlund v kvalifikaci zazářil, má spíš radši Ronalda

Pět branek ve dvou střetnutích, taková byla bilance teprve dvacetiletého dánského útočníka Rasmuse Wintera Höjlunda během uplynulého březnového kvalifikačního cyklu o postup na EURO 2024. Nečekaně se stal stěžejním hráčem reprezentačního výběru pod velením kouče Kaspera Hjulmanda. Možná že jeho současný zaměstnavatel z Atalanty mu začne být malý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele