Portugalci přišli před šampionátem o zraněného Naniho

Portugalská reprezentace se bude muset na mistrovství světa obejít bez útočníka Naniho z Manchesteru United, jenž si v pátek na tréninku v Lisabonu před odletem do Jihoafrické republiky poranil levé rameno.

Portugalec Nani se upsal Manchesteru United do roku 2014

Manchester United si pojistil portugalského reprezentanta Naniho novou čtyřletou smlouvu až do léta roku 2014. Dosavadní kontrakt mladého křídelníka by platil o dva roky kratší dobu.

Nani se za červenou kartu omluvil

Portugalský reprezentant Nani se konečně začal pravidelně objevovat v sestavě Manchesteru United, jeho rozlet ale zabrzdila červená karta, již obdržel ve středečním utkání na Aston Ville. Nanimu nyní hrozí třízápasový distanc.

Nani: Byl to můj nejlepší zápas za Manchester

Manchester United dnes kraloval na Emirates Stadium, kde porazil místní Arsenal 3:1. Nepřehlédnutelnou postavou v dresu Red Devils byl portugalský záložník Nani. Ten bezprostředně po konečném hvizdu označil zápas za nejlepší, který v dresu United doposud odehrál.

Objeví se nové hvězdy, ujišťuje Ferguson

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson ujistil, že odchod Cristiana Ronalda není ničím tragickým. Podle jeho slov se nyní ukážou další hvězdy, kterých vždy bylo na Old Trafford plno.

Nani má vykloubené rameno

Manchester United v dnešním utkání o Community Shield prohrál s Chelsea a navíc přišel o jednoho hráče. Portugalský záložník Nani si vykloubil rameno a čeká ho nucená pauza...

Nani si pochvaluje průběh sezony

Manchesteru United se poslední dobou daří a zásluhu na tom má i Nani. Ten se po pomalejším začátku rozjel a v posledních zápasech byl důležitou postavou Red Devils. Portugalský záložník je se svou současnou formou spokojen a v dalších zápasech na ní hodlá navázat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele