Další články

Ngadeu si na světovém šampionátu v Kataru nezahraje

Bývalý obránce pražské Slavie Michael Ngadeu si na mistrovství světa v Kataru nezahraje. Jednatřicetiletý fotbalista Gentu v konečné nominaci Kamerunu chybí.

Ngadeu si přestup do Gentu pochvaluje, potřeboval novou výzvu

Obránce Michael Ngadeu si letní odchod z pražské Slavie do Gentu pochvaluje. Po úspěších v dresu červenobílých potřeboval novou výzvu. V belgické lize navíc oproti české podle něj panuje výrazně větší konkurence.

Obránce Ngadeu se na sociálních sítích rozloučil se Slavií

Obránce Michael Ngadeu se na sociálních sítích rozloučil s pražskou Slavií, kterou po třech letech opustil a přestoupil do belgického Gentu. V dlouhém příspěvku poděkoval spoluhráčům, trenérům a fanouškům. Působení v dresu červenobílých označil za sen.

Kamerunský stoper Ngadeu přestoupil ze Slavie do Gentu

Kamerunský obránce Michael Ngadeu definitivně přestoupil ze Slavie do Gentu, se kterým podepsal čtyřletou smlouvu. Belgický celek, který podle médií za osmadvacetiletého stopera zaplatil 115 milionů korun, o tom informoval na svých internetových stránkách.

Podle Tvrdíka opustil Slavii i Ngadeu

Slavii podle šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka nakonec opustil i stoper Michael Ngadeu, který místo prodloužení smlouvy s pražským celkem odcestoval do Belgie. Předseda představenstva úřadujícího českého mistra to uvedl na sociální síti twitter.

Slavia nabízí Ngadeuovi novou smlouvu, hledá i případnou náhradu

Slavia Praha po odchodu Simona Deliho věří, že udrží aspoň druhého afrického stopera Michaela Ngadeua a nabízí mu prodloužení smlouvy. Pro případ hráčova odchodu vyhlíží případnou náhradu, neusiluje však o africké zadáky Yayu Bananu ani Isaacka Donkora, jak se v minulých dnech spekulovalo.

Je to na jeho rozhodnutí, řekl o možném odchodu Deliho Trpišovský

Přestože o slávistického stopera Simona Deliho v těchto dnech usiluje řada evropských klubů z různých lig, trenér Jindřich Trpišovský doufá, že opora zadních řad se rozhodne v Edenu zůstat. Věří, že neodejde ani další africký stoper Michael Ngadeu, který dnes s Kamerunem vypadl z afrického šampionátu.

Ngadeu zůstává ve Slavii, z přestupu do Fulhamu sešlo

Michael Ngadeu nakonec zůstal ve Slavii. Anglický klub do čtvrteční půlnocí, kdy byla v Premier League uzávěrka přestupů, nedokončil s kamerunským obráncem zdravotní prohlídku a z chystaného transferu sešlo.

Ngadeu by ze Slavie mohl odejít do Fulhamu

Obránce Michael Ngadeu by mohl ze Slavie odejít do anglické ligy. Kamerunský stoper dostal svolení jednat s předposledním týmem Premier League Fulhamem. Osmadvacetiletý fotbalista proto dnes odcestoval ze soustředění v Portugalsku do Londýna k jednání o smlouvě.

Konečně budu všem rozumět, smál se před Bordeaux Ngadeu

Francouzština je pro něj coby Kamerunce rodným jazykem, proto se slávistický fotbalista Michael Ngadeu těší, že se konečně se svým týmem představí ve Francii a bude rozumět protihráčům. Osmadvacetiletého stopera čeká ve čtvrtek s Pražany v Bordeaux předposlední utkání skupiny Evropské ligy, po němž už červenobílí mohou slavit postup.

Ngadeu prodloužil smlouvu ve Slavii do června 2020

Michael Ngadeu prodloužil smlouvu s pražskou Slavií do června 2020. Původní kontrakt v týmu úřadujícího českého mistra měl šestadvacetiletému kamerunskému defenzivnímu záložníkovi nebo stoperovi vypršet na konci června 2019.

Slávista Ngadeu a Kopic z Plzně jsou v sestavě kola Evropské ligy

Dva zástupci českých klubů se dostali do ideální sestavy 2. kola fotbalové Evropské ligy podle serveru uefa.com. Za výkon proti Astaně byl vybrán autor jediného gólu Slavie Michael Ngadeu, Plzeň reprezentuje Jan Kopic, který se na výhře nad Hapoelem Beer Ševa podílel gólem a asistencí.

Ngadeu se vrátil do sestavy Slavie prvním hattrickem v kariéře

Dokonalý návrat do sestavy pražské Slavie prožil kamerunský defenzivní záložník Michael Ngadeu. Nedávný mistr Afriky po odpykání trestu za žluté karty v úvodním jarním kole proti Jihlavě nastoupil do dnešního ligového duelu v Příbrami v 51. minutě jako střídající hráč a v druhé půli během 25 minut oslavil svůj první hattrick v kariéře. Slavia i díky tomu rozdrtila soupeře 8:1.

Triumf z Afriky může vyrovnat titul se Slavií, řekl Ngadeu

Slávistický obránce či záložník Michael Ngadeu stále ještě vstřebává, že se před pár dny stal s reprezentanty Kamerunu mistrem Afriky. V rodné vlasti si užil oslavy, dostal pamětní medaili od prezidenta země a nyní už směřuje myšlenkami k jarní části prvoligové sezony. Čerstvý triumf z šampionátu v Gabonu je pro něj obrovskou motivací do nadcházejícího boje o český titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele