Další články

Bayernu bude chybět proti Freiburgu a možná i proti City útočník Choupo-Moting

Bayernu bude minimálně v sobotním zápase proti Freiburgu chybět útočník Eric Maxim Choupo-Moting, s deseti góly druhý nejlepší střelec mistrovského týmu v bundesligové sezoně. Podle nového kouče Thomase Tuchela má potíže s kolenem. Není jisté, zda kamerunský reprezentant stihne úterní čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Manchesteru City.

Choupo-Moting si vystřílel novou smlouvu v Bayernu

Až překvapivě důležitou postavou pro Bayern Mnichov se stal Eric Maxim Choupo-Moting. Kamerunský útočník se dočkal šancí v základní sestavě a pravidelně dává branky, odměnou mu je chvála ze všech stran a čerstvě také nový kontrakt platný pro příští sezonu...

V PSG byl k smíchu, v Bayernu dává víc gólů než Mané. Choupo-Moting se vrací do Parku princů

Jarní část Ligy mistrů začne pro Erica Maxima Choupo-Motinga speciálním zápasem. Oblékne dres Bayernu Mnichov a v Parku princů se postaví týmu PSG. Na pařížské angažmá přitom kamerunský útočník nevzpomíná zrovna v dobrém.

Bayern angažoval do útoku Choupo-Motinga, vrátil se Douglas Costa

Bayern Mnichov získal krátce před uzávěrkou přestupů tři posily. Do německého velkoklubu přišli kamerunský útočník Eric Maxim Choupo-Moting, brazilský záložník Douglas Costa a francouzský obránce Bouna Sarr.

Choupo-Moting: Byl to šílený zápas, ale věřil jsem v postup

Za šílený zápas označil středeční čtvrtfinále Ligy mistrů s Bergamem útočník Maxim Choupo-Moting z Paris St. Germain, který sice střídal až 79. minutě, přesto se výrazně podílel na obratu. Po jeho centru v 90. minutě vyrovnal Marquinhos a kamerunský reprezentant poté v nastavení rozhodl o výhře 2:1.

Choupo-Moting se omluvil za zkrat na brankové čáře

Paris St. Germain v nedělním utkání se Štrasburkem promarnili šanci zajistit si v předstihu mistrovský titul a mohl za to i Eric Choupo-Moting, který neuvěřitelně selhal před prázdnou brankou. Kamerunský útočník se po remíze 2:2 za zkrat omluvil.

Stoke City dotáhlo příchod Choupo-Motinga

Maxim Choupo-Moting bude od nadcházející sezóny oblékat dres Stoke City. Kamerunský reprezentant, který byl po odchodu ze Schalke volným hráčem, podepsal smlouvu do roku 2020...

Uchida už se vrátit nestihne, stav Choupo-Motinga se komplikuje

Japonský obránce Atsuto Uchida si může právě probíhající ročník 2015/16 odškrtnout jako ten doposud jediný, do kterého se vůbec nezapojil a ani nezapojí. Na vině jsou přetrvávající problémy s čéškou, které dlouholetého hráče Schalke provází od března loňského roku...

Kamerunec Choupo-Moting přestoupil do Schalke

Kamerunec Eric Maxim Choupo-Moting vyměnil v německé lize Mainz za Schalke. Pětadvacetiletý ofenzivní hráč podepsal v novém působišti, kam přišel coby volný hráč, smlouvu do roku 2017.

Choupo-Motinga zradil fax. Zasekl se i přestup Vitteka

Porucha faxu zhatila přestup útočníka Erika Maxima Choupo-Motinga z Hamburku do Kolína nad Rýnem. Zatím nepřestoupil ani Róbert Vittek z Ankaragücü do Salcburku, turecký klub totiž zaslal svůj souhlas těsně po pondělní uzávěrce přestupů. Oba hráči stále mají naději, že ještě změní dres.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele