Další články

Záložník Kayamba odešel z Plzně na hostování do druhé turecké ligy

Konžský reprezentant Joel Kayamba opustil Plzeň a jarní část sezony stráví na hostování v Samsunsporu. Druholigový turecký klub má i opci na přestup devětadvacetiletého záložníka či křídelníka. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Guľa doufá, že Kayamba nebude na ligový gól zase čekat rok a půl

Joel Kayamba z Plzně při domácím vítězství 3:1 nad Bohemians 1905 ukončil dlouhé čekání na prvoligový gól. Osmadvacetiletý křídelník z Konga skóroval poprvé od července 2019 a po 39 zápasech. Trenér Viktorie Adrian Guľa doufá, že Kayambu branka nakopne a na další trefu nebude znovu čekat rok a půl.

Kayamba si před šlágrem na Letné volal se sparťanem Kangou

Plzeňský Joel Kayamba se hodně těší na začátek obnovené prvoligové sezony. Středeční šlágr 25. kola na hřišti pražské Sparty bere jako každé utkání, ve kterém chce Viktoria bodovat. Konžský záložník si telefonoval s kamarádem z týmu soupeře Gaboňanem Guélorem Kangou, ale o formě rivalů po koronavirové pauze si prý nepovídali.

Plzni budou několik týdnů chybět zranění Krmenčík a Kayamba

Plzni budou několik týdnů chybět ofenzivní hráči Michael Krmenčík a Joel Kayamba, kteří kvůli svalovým zraněním nedohráli nedělní zápas 7. kola první ligy s Opavou (4:0). Reprezentant Krmenčík zmešká i zářijová utkání s Kosovem a Černou Horou v kvalifikaci mistrovství Evropy.

Hrát za Plzeň byl můj sen, teď je to realita, řekl Kayamba

Pro záložníka Joela Kayambu bylo působení v Plzni velkým snem, který se mu dnes splnil. Konžský křídelník s úřadujícími mistry absolvoval první trénink a nový klub i spoluhráče si nemůže vynachválit.

Kayamba přestoupil do Plzně, podzim ale dohraje v Opavě

Záložník Joel Kayamba přestoupil z Opavy do Viktorie Plzeň. Šestadvacetiletý filuta z Demokratické republiky Kongo podepsal s obhájcem titulu smlouvu do roku 2022, ale do konce podzimní části sezony ještě zůstane ve slezském celku na hostování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele