Další články

Traoré ze Slavie do Plzně, kde se hlásil na startu letní přípravy

Do letní přípravy Plzně se zapojil i slávistický záložník Ibrahim Traoré. Svěřenci staronového trenéra Miroslava Koubka dnes odstartovali tradičními fyzickými a funkčními testy, první společný trénink před novou sezonou absolvují v úterý. Třetí celek minulého ligového ročníku o tom informoval na svém webu.

Slávisté odcestovali na první soustředění bez Traorého a Ewertona

Slávisté zahájili letní přípravu a odcestovali na první ze dvou soustředění v Rakousku. Na převážně kondiční kemp už s druhým týmem uplynulé ligové sezony neodjeli záložníci Ibrahim Traoré s Ewertonem, kteří mají namířeno z Edenu do jiných klubů.

Pokaždé dám důležitý gól, nechápu to, jsem jako talisman, prohlásil Traoré

Záložník Ibrahim Traoré v páté minutě nastavení zachránil Slavii remízu 3:3 v úvodním čtvrtfinále Evropské konferenční ligy na hřišti Feyenoordu Rotterdam. Připadá si jako talisman, jelikož podobným gólem v závěru posunul Pražany před třemi lety do čtvrtfinále Evropské ligy na úkor Sevilly. Sám nechápe, že se mu daří střílet důležité branky.

Jsme ve fakt špatné pozici, ale nevzdáváme se, řekl slávista Traoré

Záložník Ibrahim Traoré si nedovedl vysvětlit, proč pražská Slavia nezvládla ani čtvrtý venkovní zápas v této pohárové sezoně a ve 3. kole Evropské konferenční ligy prohráli v Haifě s Maccabi 0:1. Dnešní kapitán červenobílých označil situaci ve skupině po druhé porážce ze tří utkání za špatnou, ale věří, že český mistr ještě zabojují o postup do vyřazovací fáze.

Traoré oslavil narozeniny výhrou, tři body na úvod označil za moc důležité

Slávista Ibrahim Traoré prožil ideální večer. Záložník z Pobřeží slonoviny v den svých 33. narozenin nastoupil po měsíci v základní sestavě Pražanů a oslavu si zpříjemnil vítězstvím 3:1 nad Unionem Berlín v úvodním utkání skupiny Evropské konferenční ligy. Výhru považoval z hlediska postupových ambicí za mimořádně důležitou.

Kúdela a Traoré prodloužili se Slavií smlouvy do roku 2022

Obránce Ondřej Kúdela a záložník Ibrahim Traoré prodloužili smlouvy s pražskou Slavií. Oba hráči budou u obhájce mistrovského titulu vázáni do léta 2022. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Můžeme dojít až do finále, proč ne? prohlásil Traoré

Postup mezi nejlepších osm celků v Evropské lize vystřelil pražské Slavii Ibrahim Traoré. Třicetiletý záložník z Pobřeží Slonoviny v poslední minutě prodloužení dokonal obrat a rozhodl o vyřazení pětinásobného vítěze soutěže Sevilly. Podle Traorého může lídr české soutěže dojít až do finále.

Slavia vzhledem k marodce angažovala Traorého a Matouška

Pražská Slavia vzhledem k velké marodce ve středu pole přivedla v probíhající podzimní sezoně hned dvě posily do zálohy. Úřadující ligový vicemistr si předčasně stáhl z hostování v Příbrami dvacetiletého talentovaného Jana Matouška, kterého Pražané koupili od středočeského klubu už v srpnu. Červenobílí angažovali také Ibrahima Traorého.

Do Slavie by měli přijít Matoušek a Traoré

Předseda Slavie Praha Jaroslav Tvrdík po sobotní výhře 4:0 nad Plzní avizoval příchod ještě dvou posil do kádru a podle deníku Sport se jimi stanou Ibrahim Traoré ze Zlína a příbramský Jan Matoušek. Toho už Slavia koupila, ale plánovala ho do konce sezony nechat na hostování ve středočeském celku. Zřejmě si ho ale stáhne už nyní. Oficiálně má Slavia jejich příchod oznámit v pondělí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele