základní část, 10. kolo
12.10.2022 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Podbrezová padla v Michalovciach tretí raz v rade

Smutný osud postretol v posledných kolách donedávna ešte neporazenú Podbrezovú. V dohrávke desiateho kola Fortunaligy prehrala aj po tretí raz v rade, tentoraz s domácim Zemplínom Michalovce pomerom 0:1 (0:1).

V 24. minúte po rohovom kope natiahol brankára Ludhu domáci Peňa. Kopal sa však iba ďalší roh. V 41. minúte Wisdom Kanu vysunul pasom Peňu, ale druhý menovaný sa nedostal k šanci zakončiť situáciu gólom. Hneď v ďalšej minúte sa však už skóre menilo. Marcin obral Bartoša, ktorý sa pri snahe zastaviť ho pošmykol. Nekompromisnú strelu do hornej časti brány nebolo možné zlikvidovať, o čom sa presvedčil Ludha. Michalovce viedli 1:0.

V 51. minúte Jánošík zo zeme napálil loptu do pravej žrde Ludhu. Strojcom zaujímavej akcie bol Marcin. V 69. minúte bola celá jedenástka Michaloviec nasťahovaná v bránke. Žlto-modrí takto bránili štandardnú situáciu. V 71. minúte zasahoval úspešne Száraz. Po troch nadstavených minútach zápas na východnom Slovensku skončil. MFK Zemplín Michalovce porazil FK Železiarne Podbrezová o jeden gól 1:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele