základní část, 7. kolo
26.08.2022 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

"Šošoni" si v predohrávke poradili so Zemplínom

V piatkovej predohrávke siedmeho kola Fortunaligy zdolal pod Dubňom domáci MŠK Žilina celok z východu republiky MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0).

V deviatej minúte zahrala Žilina signál z rohového kopu. Myslovič si našiel prízemný center Galčíka a otvoril skóre piatkového duelu - 1:0. V 18. minúte opäť pekne zakombinovali žltozelení. Strelu Rusnáka napokon zdarne zblokoval Mendéz. V 28. minúte strela Kopasa z priameho kopu tesne minula hornú žrď brány Kožuchara. V 39. minúte sa z ničoho nič zrodila šanca hosťujúceho mužstva. K lopte sa dostal Adler a zakončil, ale lopta sa nedokotúľala za bránkovú čiaru "Šošonov". V 42. minúte po vydarenej individuálnej akcii Marcina veľmi dobre zakročil Belko a loptu za svoj chrbát nepustil.

V 58. minúte mal jeden zo svojich streleckých pokusov útočník Zemplína Matúš Marcin. Tentoraz namieril tesne vedľa troch žrdí Ľubomíra Belka. V 69. minúte predviedol Belko všetko svoje umenie. Stalo sa tak po dobrej hlavičke Jeřábka. V 70. minúte vyrobil veľkú chybu brankár Kožuchar. Gólman Michaloviec doslova prihral na nohu Patrika Mysloviča, ktorý pridal svoj druhý gól v zápase - 2:0. V 80. minúte bol Jeřábek sám pred bránou Žiliny, ale loptu trafil presne do miest, kde stál Belko, ktorý veľmi dobrým zákrokom túto šancu zneškodnil. Žilina zdolala Zemplín Michalovce na svojej tráve 2:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč má EF nasáčkovány 2 kola v následujících zápasech????? Jsou nějaké pondělní dohrávky u páru lig a tam je musím rozklikávat jak tydýt. Chystá se něco? Už tento zápas je krajně podezřelý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele