základní část, 9. kolo
25.09.2021 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sereď podlehla Zemplínu, jediným gólem rozhodl Popovits

Dimitrios Popovits se stal hlavní hvězdou utkání mezi Seredí a Zemplínem Michalovce. Zápas dlouho směřoval k bezbrankovému výsledku, ale deset minut před koncem rozhodl ve prospěch hostů řecký záložník.

Hrálo se na stadionu Antona Malatinského v Trnavě a první velkou šanci měli hosté. Po centru zkušeného Igora Žofčáka mohl skórovat Ranko, jenomže balón netrefil ideálně a branku Ilieva tak vůbec neohrozil. Domácí se osmělili až pár minut před koncem prvního poločasu, ale Ljubičić branku hostů také netrefil. V prvním poločase žádná branka nepadla a nutno podotknout, že se ani nijak ofenzivní fotbal nehrál.

Každopádně Sereď mohla na začátku druhého poločasu udeřit, ale střela Haši skončila na brankáři Szárazovi. Podobně skončila i příležitost Karricy a do třetice netrefil zařízení Dias. Šance domácích zůstaly nevyužitý a deset minut před koncem se Zemplínu podařilo rozhodnout. Dimitrios Popovits předvedl parádní individuální akci, obešel dva hráče a pak neomylně vypálil. Sereď měla na odpověď zhruba dvanáct minut i s nastavením a měla šanci. Kadlecovu ránu vytěsnil výborný Száraz a Hašova hlavička skončila vedle. V posledních minutách si už Zemplín náskok pohlídal a z Trnavy veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele