Další články

Ďuriš v Trnavě oprášil střelecké kopačky, mezi slovenskými střelci už je devatenáctý

Pokud na někoho ve slovenské Niké lize skutečně sedí nálepka jakéhosi funkčního veterána, kromě osvědčeného bojovníka Juraje Kucky z mistrovského Slovanu Bratislava jde o ostříleného forvarda Michala Ďuriše, který v posledních týdnech září ve Spartaku Trnava.

Niké liga - souhrn 2. kola nadstavby: Lídr nečekaně padl

Své šance na přímý postup do předkol Konferenční ligy oživila vítězstvím nad Žilinou Dunajská Streda. Michalovce zdolaly Košice, vyhrály třetí zápas za sebou a z boje o přežití je rázem reálná šance vyhnout se baráži, na pátečního soupeře Zemplín ztrácí už jen dva body. Slovan v neděli překvapivě nestačil doma na Trnavu.

Třetí výhra v řadě, Strakovo slovenské kouzlo funguje i na Michalovce

František Straka se před necelým měsícem vrátil na Slovensko a navazuje na loňskou úspěšnou misi v Trenčíně. Český trenér vede k záchraně v nejvyšší soutěži další klub, ožily pod ním i Michalovce.

Niké liga - preview 2. kola nadstavby: Čtyři sobotní duely

Žilina nemá ideální formu, i tak proklouzla na druhé místo a pojistit si ho může na půdě Dunajské Stredy.

Niké liga - souhrn 1. kola nadstavby: Slovan drží náskok

Slovan Bratislava porazil i Ružomberok a na čele tabulky si drží šestnáctibodový náskok na Žilinu, která ukončila čekání na triumf. Trnava si poradila s Dunajskou Stredou.

Niké liga - preview 1. kola nadstavby: Žilina chce ukončit čekání na výhru

Bez vítězství zůstává ve druhé polovině sezony Žilina, která může nepříznivou statistiku ukončit proti Podbrezové. Trenčín se ve skupině o udržení představí na košické půdě, Banská Bystrica zase ve Skalici. Zlaté Moravce dosud v sezoně na ligové scéně nevyhrály, další šanci mají proti předposledním Michalovcům.

Niké liga - souhrn 22. kola: Slovan derby s Trnavou ustál

Slovan Bratislava už má v čele Niké ligy náskok 16 bodů - může za to jeho skalp Trnavy za přispění Jaromíra Zmrhala, a také remíza Žiliny s Dunajskou Stredou v dalším ostře sledovaném sobotním klání. Dušan Uhrin mladší začal v čele Zlatých Moravců drtivou prohrou na půdě Michalovců, Ružomberok Ondřeje Smetany registruje další výhru.

Niké liga - preview 22. kola: Slovan čeká derby s Trnavou

Slovan Bratislava čeká ve 22. kole slovenské ligy vypjatý duel se Spartakem Trnava. Michalovce hostí v záchranářském souboji Zlaté Moravce-Vráble. Do Ružomberoku pojede Podbrezová a v Dunajské Stredě se představí Žilina.

Uhrin mladší se vrací do práce, bude zachraňovat Zlaté Moravce

Trenér Dušan Uhrin mladší povede poslední tým slovenské ligy Zlaté Moravce-Vráble. Šestapadesátiletý kouč se upsal mužstvu do konce sezony. Klub o tom informoval na svém webu.

Niké liga - souhrn 21. kola: Slovan míří za další obhajobou

Slovan Bratislava má už nyní prakticky na dosah zisk dalšího mistrovského titulu, obhájce vyhrál v Trenčíně a na čele má už čtrnáctibodový náskok.

Niké liga - preview 21. kola: Dotáhne se Trnava na Žilinu?

Vedoucí Slovan Bratislava se představí v Trenčíně, kde může zvýšit 11bodový náskok v čele Niké ligy. Dunajská Streda v rámci 21. kola narazí na Podbrezovou.

Jablonec vyztužil střed pole, z Trenčína dorazil slovenský reprezentant Hollý

Jablonec posílil slovenský záložník Dominik Hollý z Trenčína. Dvacetiletý středopolař podepsal se severočeským klubem podle jeho webu víceletý kontrakt.

Další tři zimní posily pro České Budějovice, dorazili Madleňák, Poulolo a Lazič

České Budějovice v závěrečném přestupovém dni získaly tři posily. Srbský krajní obránce a reprezentant do 21 let Uroš Lazič přišel z Crvené Zvezdy Bělehrad. Aktuálně poslední celek prvoligové tabulky rovněž získal na půlroční hostování bez opce francouzského stopera Florenta Poulola z Mladé Boleslavi. A pak také slovenského levého beka či záložníka Mateje Madleňáka z Ružomberku, o tom Dynamo informovalo již ve středu na svých internetových stránkách.

Straka se vrací na Slovensko, bude trénovat Michalovce

Trenér František Straka se pokusí zachránit Michalovce v nejvyšší slovenské soutěži. Pětašedesátiletý český kouč nahradí u předposledního týmu ligové tabulky odvolaného Petera Struhára. Informoval o tom server Šport.sk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele