2. kolo
24.07.2016 19:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Slovan Bratislava - FC Zlaté Moravce 3:2

V zápase, v ktorom padlo päť gólov, zdolal Slovan Bratislava Zlaté Moravce 3:2 (1:0) a aspoň čiastočne si tak napravil reputáciu po svojom pohárovom účinkovaní.

Už v siedmej minúte zakončoval Lásik. Jeho pokus brankárovi hostí Kováčovi vážnejšie problémy nenarobil. O desať minút po tejto situácii Kováč zachytil Kubíkov center na Priskina. V 36. minúte v dobrej pozícii strieľal z hranice pokutového územia Schet a Kováč zasiahnuť nedokázal - 1:0 pre Slovan.

Po prestávke hlavičkoval na bratislavskú bránu Karlík. Vyrovnanie však prišlo z kopačky iného muža. Rejdoviana vystriedal Guilavogui a bol to práve on, komu sa podarilo zmeniť skóre druhýkrát - 1:1. Krátko nato na opačnej strane potiahol loptu Kubík. V šestnástke prihral Lásikovi a Bratislavčania vyhrávali 2:1. Hostia o čosi viac otvorili obranu. Po Priskinovej akcii si takmer vlastný gól strelil Boszorád. Následnú strelu Zreľáka zneškodnil Kováč. Po ľavej strane sa predral Schet, no ani Kubík, ani Lásik nedokázali loptu dopraviť do siete. V 72. minúte odpískal hlavný rozhodca Hrčka pokutový kop za faul na Kubíka. Nariadenú jedenástku bez problémov premenil Priskin. ViOn skúšal skorigovať náskok Slovana najmú za pomoci centrov a štandardných situácií. V závere zápasu mal dobrú šancu na zvýšenie náskoku belasých Schet, ktorý ale po prihrávke Zreľáka nikým neatakovaný trafil žrď. ViON znížil v predposlednej minúte riadneho hracieho čau po zakončení Bariša.

ŠK Slovan Bratislava porazil ViON Zlaté Moravce 3:2 (1:0) a pripravil hosťom už druhú prehru v súťaži.

Autor: Dušan Guman / fortunaliga.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1 1

Reagovat
Noustress

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele