32. kolo
23.05.2015 17:15 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

ŠPORT Podbrezová - DAC Dunajská Streda 2:3

Na ťažkom rozmočenom teréne podľahol dopáci celok ŽP Šport Podbrezová tímu DAC Dunajská Streda o jeden gól 2:3, hoci ešte po polčase viedol 1:0. Dunajská Streda tak ešte bojuje o lepšie postavenie v tabuľke.

Situáciu hráčom na štadióne v Brezne komplikoval ťažký, rozmočený terén. Ten zapríčinilo daždivé počasie. Na Polačeka mohol ísť Vaščák sám, ale zastavil ho ofsajd. Hostia boli aktívni, no obom zúčastneným chýbali príležitosti. V 20. minúte si na rohový kop naskočil kapitán Kupčík a hlavou otvoril skóre - 1:0 pre Podbrezovú. Už o minútu sa lopta dostala k Luptákovi, no ten netrafil hlavou bránu železiarov. Dvakrát za sebou nedotiahli potom domáci akciu chybami Vaščáka, ktorý bol na ich konci. Najprv si loptu odkopol zlým spracovaním, druhýkrát mu ju odkopol Kwim. V závere polčasu pohrozila Dunajská Streda, no Szarka trafil strelou domácich obrancov.

V 52. minúte Szarka sklepol Sarrovi a jeho pokus skončil vedľa Balážovej žrde. V 56. minúte Pančík dával Balážovi hlavou, ale loptu vystihol Szarka a spred brankára zrovnal skóre - 1:1. Dunajská Streda bola zatiaľ aktívnejším tímom. V 64. minúte Szarka dostal priestoru, koľko si zapýtal a okolo Noska z otočky otočil skóre - 2:1 pre DAC. Po ľavom krídle zbehol Nworah a našiel centrom Škutku. Jeho tvrdý pokus Polaček zrazil na roh. Hlavička Noska minula bránu. V 75. minúte hostia nezachytili loptu v strede, Vaščák ju poslal na zadnú žrď a Nworah vyrovnal - 2:2. Ibaže už o dve minúty center preletel hráčov a skončil na nohe Brašeňa, ktorý prekonal Baláža opäť - 2:3 z pohľadu domácich. V 83. minúte lopta Polačekovi vypadla a Škutka trafil opäť iba doňho. Ljubičič ešte vyprášil rukavice Baláža, no zmenu skóre diváci viac nevideli. DAC Dunajská Streda zvíťazil na pôde predposlednej Podbrezovej v päťgólovom zápase 3:2 (0:1).

Autor: Dušan Guman / onlajny.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele