14. kolo
24.10.2009 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Dukla Banská Bystrica - MFK Ružomberok 1:1

V sobotu sa Na Štiavničkách odohralo stredoslovenské derby, Banská Bystrica privítala Ružomberok. V tomto derby sa zrodila remíza 1:1.

Domáci začali od úvodu lepšie, začali si vypracovávať prvé šance. Tá prvá gólová prišla v 12. minúte, keď Kuzma z protiútoku prekonal bezmocného Smiešku - 1:0. Hostia následne otvorili hru, no do šancí sa nedostali. V 17. minúte sa Hučko dostal k lopte, pekne sa uvoľnil, ale jeho strela zastavila pravá žrď Smieškovej brány. Hostia väčšinou ťažili z protiútokov a brejkov, čo sa preukázalo aj v 32. minúte keď Piščur narobil problémy pre domáceho brankára Boroša. O tri minúty neskôr prišla naopak šanca domácich, Gajdoš presne vystrelil, ale Smieška si dal pozor. Do konca polčasu ešte domáci viackrát pohrozili, ale nie gólovo.

Po zmene strán si začali hostia vypracovávať šance. V 57. minúte sa Řezníček mohol presadiť, ale jeho strela tesne minula bránu Boroša. O sedem minút sa hosťujúci Ďubek pokúsil o strelu z diaľky, ale Boroš si dal opäť pozor. O päť minút neskôr sa hosťujúci hráč Božok pokúsil o strelu z 30 metrov, ale neúspešne. V 74. minúte sa Ján Maslo dostal do obrovskej šance, ale jeho hlavička bola malinou pre Boroša. V 78. minúte prišiel vyrovnávajúci gól v podaní hostí, keď Piščur hlavou prekonal brankára domácich Boroša - 1:1. Domácich gól prebral, chceli okamžite odpovedať. V 85. minúte mohli domáci vyhrávať, ale Uškovičova hlavička narobila problémy Smieškovi. Domáci mali ešte do konca zápasu mnoho šancí na spečatenie výhry, ale gólovo sa už nedokázali presadiť. Stredoslovenské derby tak skončilo 1:1, Ružomberok si spod Urpína odviezol bod.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Dukla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele