26. kolo
08.04.2006 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

MFK Ružomberok

Banská Bystrica

Rozhodčí: Šipoš - Rendko, Kubica
Diváci: 2.962

Reportáž

MFK Ružomberok - Dukla Banská Bystrica 1:0

Ružomberčania začali ako každý domáci zápas, tak aj dnes veľmi aktívne. V prvých minútach mali jasnú prevahu ale pomerne rýchlo sa prebudili aj Bystričania. Aj napriek aktivite sa dostávali domáci do šancí iba ťažko, pretože im nevychádzala posledná, najdôležitejšie prihrávka a navyše hostia takticky bránili. Liptáci mali viacero pološancí, ale do viacerých vyložených sa nedostali a pred prestávkou mohli šokujúcu streliť na 0:1 Bažík a Semenník, ale chýbalo im potrebné šťastie.

V druhom polčase bol v obrovskej šanci Semeník, strelil ale len do Hajdúcha, ktorý výborne vybehol a zmenšil tak kanonierovy vojakov strelecký uhol. Krátko nato prišla 62. minúta a Jendrišek spoza šestnástky výborne, tvrdo vystrelil a tento zásah neskôr znamenal pre druhé mužstvo tabuľky ďalšie tri body. V pohode hrajúci domáci pred koncom ešte mohli zvýšiť, ale hlavičky Jendrišeka a Žofčáka si cestu do siete nenašli.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele