Další články

Niké liga - souhrn 5. kola nadstavby: Slovan Bratislava obhájil titul

Slovan Bratislava remizoval bez gólu s Dunajskou Stredou a s předstihem si zajistil ligový titul. Žilina při premiéře trenéra Michala Ščasného remizovala s Ružomberokem. Trenčín rozstřílel Zlaté Moravce. Cenné výhry z venku si odváží Košice a Michalovce.

Tenhle titul pro mě znamená hodně, raduje se rekordman slovenské ligy Pauschek

Slovenské klubové scéně vládne Slovan Bratislava a dominanci potvrdil rovněž v letošní sezoně. Celek z hlavního města včera získal svůj šestý mistrovský titul v řadě, do historie se díky tomu zapsal Lukáš Pauschek.

Niké liga - preview 5. kola nadstavby: Trnava může odskočit

Páté kolo nadstavby bude dohráno posledním zápasem a Trnava si v něm může pojistit druhé místo, potřebuje k tomu bodovat na půdě trápící se Podbrezové.

Žilina odvolala trenéra Hynka, nástupcem je další Čech Michal Ščasný

Vedení Žiliny dnes odpoledne představilo nového trenéra. V průběhu včerejšího dne u týmu nečekaně skončil Jaroslav Hynek, jeho povinnosti převezme Michal Ščasný.

Niké liga - souhrn 4. kola nadstavby: Slovan přehrál Žilinu

Slovan Bratislava vyhrál v páteční předehrávce 4. kola nadstavby Niké ligy ve skupině o titul na půdě Žiliny 3:0 a v čele tabulky má momentálně 18bodový náskok před druhou Trnavou, která bude hrát v sobotu proti Ružomberku.

Niké liga - preview 4. kola nadstavby: DAC proti Podbrezové

Jediné utkání nabídne nedělní program slovenské Niké ligy. Dunajská Streda se v něm chce dotáhnout na třetí pozici, k čemuž musí porazit šestou Podbrezovou.

Niké liga - souhrn 3. kola nadstavby: Těžké body pro Slovan

Bratislavský Slovan gólem v nastavení překonal Podbrezovou a odčinil předchozí dvě porážky. Dunajská Streda vedla v pátečním utkání 3. kola nadstavby slovenské ligy na půdě Ružomberoku 1:0 díky penaltě, nakonec však získala jen bod. Banská Bystrica se výhrou s Trenčínem přiblížila důležité sedmé pozici. Košice splnily povinnost, zatímco Strakovy Michalovce opět neprohrály.

Niké liga - preview 3. kola nadstavby: Trnava hostí Žilinu

Trnava se Žilinou svádějí boj o druhou příčku a v neděli odpoledne se potkají přímo na hřišti, Spartak má výhodu jednoho bodu a také domácího prostředí.

Vím, že můžu reprezentovat i jiné země. Soustředím se na naši jednadvacítku, řekl Kabongo

Christophe Kabongo, jméno, které by neznalec českého fotbalu těžko tipoval do nominace národního týmu. Ale kdo fotbalu trochu rozumí, ten tohoto útočníka české jednadvacítky už dobře zná. Poprvé na sebe upozornil v šestnácti, kdy z mládeže Sparty přestoupil do druholigového belgického Lommelu, který patří do skupiny City Football Group, tedy mezi kluby, které jsou spojené s Manchesterem City. Po téhle zkušenosti nyní působí ve slovenské lize a zároveň patří mezi největší ofenzivní naděje českého fotbalu. A právě Kabongo je hostem podcastu Livesport Daily.

Ďuriš v Trnavě oprášil střelecké kopačky, mezi slovenskými střelci už je devatenáctý

Pokud na někoho ve slovenské Niké lize skutečně sedí nálepka jakéhosi funkčního veterána, kromě osvědčeného bojovníka Juraje Kucky z mistrovského Slovanu Bratislava jde o ostříleného forvarda Michala Ďuriše, který v posledních týdnech září ve Spartaku Trnava.

Niké liga - souhrn 2. kola nadstavby: Lídr nečekaně padl

Své šance na přímý postup do předkol Konferenční ligy oživila vítězstvím nad Žilinou Dunajská Streda. Michalovce zdolaly Košice, vyhrály třetí zápas za sebou a z boje o přežití je rázem reálná šance vyhnout se baráži, na pátečního soupeře Zemplín ztrácí už jen dva body. Slovan v neděli překvapivě nestačil doma na Trnavu.

Třetí výhra v řadě, Strakovo slovenské kouzlo funguje i na Michalovce

František Straka se před necelým měsícem vrátil na Slovensko a navazuje na loňskou úspěšnou misi v Trenčíně. Český trenér vede k záchraně v nejvyšší soutěži další klub, ožily pod ním i Michalovce.

Niké liga - preview 2. kola nadstavby: Čtyři sobotní duely

Žilina nemá ideální formu, i tak proklouzla na druhé místo a pojistit si ho může na půdě Dunajské Stredy.

Niké liga - souhrn 1. kola nadstavby: Slovan drží náskok

Slovan Bratislava porazil i Ružomberok a na čele tabulky si drží šestnáctibodový náskok na Žilinu, která ukončila čekání na triumf. Trnava si poradila s Dunajskou Stredou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele