základní část, 11. kolo
09.10.2022 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Baník nevyužil dlouhou přesilovku a z Liberce veze jen bod

Více než poločas dlouhou přesilovku dostal k dispozici Baník, který mohl na hřišti soupeře poprvé v sezoně zapsat jiný výsledek než remízu. To se však nestalo, v Liberci diváci nakonec neviděli ani jeden gól.

Úvodní desetiminutovka patřila domácím, po pěti minutách se Laštůvka zaskvěl proti van Burenovi, o něco později pak i proti Preislerovi. Po čtvrtině utkání si poradil rovněž s Matouškovou hlavičkou, mezitím ještě Klímův lob zamířil o kousek vedle. Ostravský gólman se musel i nadále činit, vytáhl totiž zanedlouho i Mikulovu ránu.

Poté však přišel pro Slovan průšvih. Gebre Selassie ostře dojel Plavšiće, přičemž u videa byla původní žlutá karta změněna na červenou. Okamžitě mohl výhody využít Almási, proti němuž ovšem zasáhl Vliegen. Druhý poločas příliš atraktivity nenabídnul, v tutovce se ale v osmašedesáté minutě zjevil po Caduově pasu Almási, jenže ten obrovskou šanci zazdil.

I v oslabení dokázali Severočeši kousat, čtvrt hodiny před koncem po van Burenově pasu zaskočil za Laštůvku Šehić. Následně vypálil zajímavě i Valenta, ani ten ale síť nerozvlnil. Zkušený gólman vzápětí zastavil i van Burenovu hlavičku.

Jelikož oba brankáři své svatyně uzavřeli, skončilo utkání remízou, která Liberec udržela na šesté pozici. Baník zůstal čtrnáctý.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
fcb+mufc

0-1

Reagovat
Alan

1:1

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
Imos

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele