základní část, 12. kolo
15.10.2022 16:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians srovnali a se Sigmou remizovali

Bohemians a Sigma v minulých kolech kopírovali své výsledky a nejinak tomu je i po vzájemném zápase - ten totiž skončil remízou. Hanáky poslal do vedení hned v úvodu Poulolo, ve druhé půli na konečných 1:1 srovnal Dostál.

Olomouc se radovala hned z první akce zápasu. Slámův centr sice obrana zblokovala, ovšem jen zpět k němu a druhý pokus už se řadil mezi úspěšné. Míč totiž přistál na hlavě Florentu Poulolovi, jemuž nečinilo potíže otevřít skóre.

Klokani toho moc v první půli nevymysleli, Drchalova střela skončila mimo prostor tří tyčí a Jánošova zase v náručí Trefila. Mezitím se do akce dostal i Valeš, který zneškodnil Navrátilův pokus z úhlu. Po půlhodině to Jánoš znovu zkusil zpoza šestnáctky, tentokráte už se olomoucký gólman zapotil výrazněji.

Po deseti minutách druhé půle se mohl do statistik zapsat Květ, jenže ten nedokázal po rohovém kopu využít toho, že míč vypadnul Trefilovi z rukou. Poté mohli Hanáci zvýšit svůj náskok, Růsek však pálil těsně vedle stejně jako zanedlouho Chytil.

V sedmdesáté minutě se tak Vršovičtí dočkali kýženého srovnání. Zblokovaná střela se odrazila k Martinu Dostálovi, jehož volej skončil za brankářovými zády. A jelikož ve svých šancích selhal dvakrát Prekop, rozešli se soupeři smírně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alan

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
fcb+mufc

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele