základní část, 30. kolo
20.04.2022 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Duo útočníků Teplic se podepsalo pod obrat. Výhru proti Budějovicím vystřelil Sejk

Teplice sice zprvu v zápase proti Českým Budějovicím ztrácely, po první inkasované brance ovšem rychle vyrovnaly a po změně stran dovršily obrat. "Skláři" díky výhře přeskočili v tabulce hned dva protivníky a ještě před nadstavbou udělali krok směrem k záchraně.

První slibnou příležitost měl ovšem hostující Van Buren, který se v pokutovém území ocitl v nadějné pozici, avšak bránu Teplic přestřelil. Za Severočechy se snažil odpovědět Trubač, jeho obstřel ale rovněž nemířil mezi tři tyče. Ve 20. minutě na druhé straně opět nezadařilo Van Burenovi, jehož kličku po přihrávce od Škody vystihl brankář domácích Grigar. Následně se ovšem k dorážce dostal právě Škoda, který dostal Budějovice do vedení.

V dresu Sklářů hýřil aktivitou především Trubač, jeho únik krátce po brance na 0:1 však zastavil gólman Jihočechů Šípoš. Strážce budějovické svatyně se nicméně moc nevyznamenal ve 29. minutě, kdy dalekonosnou skákavou ránu Žáka vyrazil jen před sebe. Dorážející Tijani pak po zemi zakončil přesně k tyči a náskok Dynama byl rázem tentam.

Zatímco ve vyrovnávacím gólu měl prsty Žák, pod obrat se podepsala druhá ze zimních útočných posil Teplic. Osm minut po změně stran přebral Sejk přihrávku od Vondráška, následně obalamutil bránícího Havla a zakončením ke vzdálenější tyči rozhodl o výhře Severočechů.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat
Alan

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele