základní část, 9. kolo
25.09.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Plzeň zase spasil obránce, proti Pardubicím rozhodl Hejda

Hodně dlouho to vypadalo, že Pardubice uhrají v těžkém domácím zápase proti Plzni alespoň remízu, poté ale znovu v dresu viktoriánů udeřil někdo z obránců. Tentokráte to byl Hejda, který jediným gólem rozhodl o výsledku 0:1.

Během úvodní čtvrthodiny se nejnebezpečněji jevil Kopic, jenž nejprve rozchytal Boháče, vzápětí podstatně nebezpečnější ránu poslal o kousek nad břevno. Po rohovém kopu zajímavě pálil Sýkora, to však bylo od Západočechů na nějaký čas všechno. Naopak na druhé straně Cadu z překvapivé pozice vystřelil a jeho pokus skončil na tyči.

Po návratu ze šaten se Boháč musel vyšvihnout proti Sýkorově pumelici, Janoškův centr měl za následek zajímavou Pernicovu hlavičku. Když byla odehrána hodina hry, připravil Řezník velkou šanci Šulcovi, který jí ale pohrdnul. Až v pětasedmdesáté minutě Bucha odehrál balón pod sebe na Lukáše Hejdu, jehož výstavní rána se ukázala býti velkým soustem pro pardubického gólmana.

Východočeši na branku nedokázali zareagovat a po devíti kolech tak mají na kontě stále jen jedno vítězství, kvůli čemuž se aktuálně nachází na třinácté příčce. Naopak Viktorka je nadále první, byť po dohrání svých zápasů ji může přeskočit Slavia, jež má o pět bodů a dvě utkání méně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
deporpepa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele