o udržení, 3. kolo
07.05.2022 16:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice pokračují v nadstavbové jízdě. Východočeši si poradili i s Karvinou

Také ve třetím zápase skupiny o udržení vybojovaly Pardubice čisté konto i tři body. Východočeši ve svém pražském azylu přemohli odevzdanou Karvinou a znovu navýšili své šance na záchranu v nejvyšší soutěži.

Podobně jako ve zbylých dvou duelech, jež se hrály v sobotu odpoledne, padly všechny branky již v první půli. Nejprve ovšem po centru Kostky pálil nepřesně domácí Lupač, mezi tři tyče se následně nevešel ani volej Jursy, jenž se opřel do pasu od Sinjavského. Po půlhodině hry už ovšem diváci ve vršovickém Ďolíčku viděli gól. Napoprvé sice Čihák nedokázal po centru od Lupače zakončil, podruhé už se ovšem univerzál Pardubic prosadil.

Konec prvního poločasu vyšel Východočechům na jedničku. Aktivní Lupač totiž donutil obránce Slezanů Bartošáka k faulu, který rozhodčí Szikszay po zhlédnutí videozáznamu ohodnotil červenou kartou. Pardubice navíc výhodu jednoho muže okamžitě využily. Nařízený přímý kop zakroutil přesně k tyči Čelůstka a gólman Karviné Ciupa se natahoval marně.

Po změně stran už se do šancí dostávali výhradně jen Východočeši. Hodně byl vidět Červ, jenž ovšem zahodil pobídku od Černého a následně stejný hráč nepotrestal ani zaváhání v obraně Slezanů. Po přihrávce od Vacka pálil nepřesně také Sychra a v závěru překopl bránu střídající Cadu. I tak Pardubice uzmuly tři body.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady by se ruzným společnostem, které se zabývají vypisováním kurzových sázek a jejich příjmem hodila do krámu dvojka. Nesmí se to stát.

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele